Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14453
  • 59385
  • 722

Pogaduchy 3.0

@Piotrekk85  tu stanę murem za Tobą. Nie tędy droga. Od zawsze pracuję z ludźmi i wiem, że mają różny poziom zaawansowania technicznego. Zawsze jednak byłem zdania, że profesjonalista dostosuje poziom przekazywania wiedzy czy uwag do zdolności przyswajania drugiej strony. Nie każdy musi być alfą i omegą...

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@Samotnick  od dłuższego czasu i nie wiem do kiedy konkretnie jestem poza zasięgiem FB6 (przebywam w drugim domu w innym mieście) piszę na forum z telefonu z apki. Jak będę z powrotem to postaram się odpowiedzieć na pytana, ale kiedy to nastąpi na tą chwilę nie wiem. Może ktoś inny ma już nowy soft i zdąży odpowiedzieć wcześniej...🤔

@Piotrekk85 , @agat13  całkowita racja, ciekawe jak by się czuli np. niektórzy "konsultanci" z infolinii potrafiący tylko odsyłać interesantów z problemami (nawet błahymi) na forum NO jak byśmy to publikowali ogólnie w necie...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@agat13 , RAMy pewnych zachowań marketingowców powinny obsiąść OSy i tak ich pokąsać, jak jedna osa, która za "klapsa" ręką w drugą dłoń, zdążyła przed uśmierceniem ukąsić tak, że przez dwa dni obok zgięcia kciuka mnie swędziało. Świat w pogoni za pieniądzem schodzi do rynsztoka i pewnie musimy przywyknąć do tej brutalizacji naszego życia. Niestety!

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

Miałem dzisiaj robić zapisy chętnych na placki ziemniaczane, ale jakoś tak zeszło, że zjadłem je i niiimaaa!😀

Zespół Nasz Orange
  • 2994
  • 12711
  • 151

Pogaduchy 3.0

Pisanie takich rzeczy @bronzub jeszcze przed obiadem to wyrafinowana tortura 😉

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Wiktor , chyba większą torturą jest reklamowanie w środkach wizualnego i masowego przekazu dań, na które chętnie bym się skusił, a zalecenia dla mnie mówią, że nawet Travisto, ani żaden inny diabeł nie mogą mnie zmusić. Ten "jednostkowy" wybryk co jakiś czas chyba nie wpłynie na obniżenie mojej "pozycji"?😀

Smacznego dla wszystkich przed obiadkiem😀

Zespół Nasz Orange
  • 2994
  • 12711
  • 151

Pogaduchy 3.0

Ha, ha 😁

A podziękować, podziękować 🍲

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

😂no i to by było na tyle. Zmysły pobudzone, soki trawienne targają co niektórych, a po moim ślinotoku ani śladu😋 Czas na popołudniową drzemkę😊

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@bronzubnapisał(-a)

Miałem dzisiaj robić zapisy chętnych na placki ziemniaczane, ale jakoś tak zeszło, że zjadłem je i niiimaaa!😀

samolub...😁😉

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2611
  • 14022
  • 68

Pogaduchy 3.0

@Citi2017napisał(-a)

Hej co u was jak tam?🙃

Ja urlop sobie zrobiłem i teraz nadrabiam zaległości 😃