- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Wywołałem wilka z lasu, bo u mnie pojawił się dawno nie widziany kret. Upały nie zachęcają mnie do zamulania wyrobisk, a ostatnie 100 l wody ze studni przepompowałem do plastikowej beczki i posłuży do podlewania warzyw. Z ostatniego, trzeciego osadnika, deszczówkę w śladowej ilości 0,5 m³ wypompowałem pod maliny, a nie wiem ile jest wody w dwóch pierwszych osadnikach. Spryciarz ten kret, bo wykorzystał najmniej oczekiwaną przeze mnie porę do przegonienia intruza. Piesek ma za to zajęcie, bo kopie na świeżych podryciach i go płoszy. Ja mam czas, ja poczekam😊 U Was też upały ponad 30°C?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub mam taki skwar jak ty, pieski pewnie upału mają dość, nie biegają od południa, tylko w cieniu dyszą 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , a mój piesek wczoraj przez godzinę na deszczu gonił jak szalony. W upale leży w cieniu za tujami😊 Po deszczu ani śladu, a trawa w oczach schnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
dla psiaków to katorga, mój jak tylko słyszy, że split się uruchamia to ląduje na kanapie tuż pod nim by chłodku na grzbiet zaznać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej , stały dostęp do wody u mojego psa jest nagminnie naruszany jego wybrykami. Najpierw pije, potem łapie wodę i wskakuje do 10 l wiadra łapami, a potem w pysk bierze i tarmosi tak, że rozlewa...i nawadnia trawnik😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub moje pieski myją zabawki w wiaderku, jak wymyje łapą to wyleje wodę i przynosi wiaderko by wody nalać 😃
Oba już dorosłe, ale zabawki swoje mają 🤫😬
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD miałem starego, a dywaniki nówki postrzępił w budzie. Młody jest nieobliczalny w swoich harcach😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub pieski zawsze coś odstawią, nie tylko te młode, jak jestem przy domu to grzeczne jak aniołki 😃
Jak mnie nie ma i nudzą się bardzo, to pełno dołów na placu i jak jakieś szmatki czy coś, na drobne rozwalą, jak przyjadę i pytam obu który winny, to jeden patrzy na drugiego 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , psy na ogół są "niewinne", za to bywają inteligentne. Przynajmiej skulą ogon pod siebie, albo kładą uszy po sobie. Jakoś nigdy nos im nie rośnie😂 No i więcej im się wybacza😀