Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

Pogaduchy 3.0

@bronzub na YouTube też jest. Zawsze można rzucić uchem jak będzie wena

https://youtu.be/opPMF-fVTL4

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1687
  • 13583
  • 2

Pogaduchy 3.0

@slav72 i  @Kimiriko   dziękuję i posłucham na pewno 😊 Jak kiedyś wspominałem, mam szeroki wachlarz muzyki, która wpada mi w ucho przy rozmaitych sytuacjach. Jak się nakręcę, to aż do znudzenia mogę słuchać jednego utworu, a gdy chcę się wyciszyć, to muzyka relaksacyjna działa kojąco😊 Odkąd mam synową z Ameryki Płd, doszły klimaty z tych rejonów😊 Póki co, w uszach "bębni" mi jeszcze huk petard. Dobrze, iż w tym Sylwestrze ten huk zmalał z 30 do 15 minut. To dobry znak na czas inflacyjnej drożyzny. Psy będą szczęśliwsze, merdając swoim właścicielom, zamiast uciekać z podkulonymi ogonami.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14444
  • 59337
  • 723

Pogaduchy 3.0

@bronzub  weź to wytłumacz mojemu psu, który  siedzi w wiatrołapie...próbowałem o tej inflacji czy kryzysie, ale nawet nie zamerdała ogonem...

• 1687
  • 13583
  • 2

Pogaduchy 3.0

@agat13 ...bo tylko tłuste koty "stroszą" ogony, niczym pawie😀 Sorki, Twój pies i mój, to "pospolite ciapki", które trzeba odbierać ze schronisk. Trąbią o tym media mocniej niż o pożarach od fajerwerków. Nie mogę dostosować się do daty 2 styczeń, bo cały czas myślę, że to wtorek😊

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

Pogaduchy 3.0

@agat13 szkoda mi, że dla zabawy jednych inni dostają w kość. Czy to Twój pies. Czy np. znajoma ma autystyczne dziecko. Dla niego to też zawsze ciężka noc.

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8182
  • 81

Pogaduchy 3.0

Pewnie już bystre oko zauważyło, zmieniliśmy tymczasowo zdjęcie na Nasz Orange, choć jeszcze trzymamy się w nastroju po świątecznym 🙂 Tym niemniej na dniach @Wiktor ogłosi tradycyjnie zabawę na zmianę zdjęcia, więc nie czekając zachęcam do wzmożonej aktywności! Tym bardziej, że to nie jedyna zabawa która pojawi się jeszcze w tym tygodniu i nie będzie dotyczyć samych Herosów!

opl-hero-maj3.jpg

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@Misiek62  ale zacny awatar, no, no 🙂👍

• 1687
  • 13583
  • 2

Pogaduchy 3.0

@slav72 , ponabijamy się trochę z @Misiek62 ?😀 Bo wiesz, dla wszystkich mężczyzn po sześćdziesiątce zmieniła się forma powołań do wojska. Sam uciekłem już z pod noża tej ziemskiej i jestem na etapie powołań niebiańskich. Może dlatego misiu nam "spoważniał" i nabrał dystynkcji?😂 Życzę wszystkim stu lat życia (i więcej), co nie zmienia faktu, że ja i @Misiek62 mamy już z góreczki😂

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@bronzub  ja nie zamierzam nabijać się z @Misiek62 , przeciwnie podoba mnie się ten awatar, właśnie taki dystyngowany, stylowy, elegancki 👌