- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
to moj drugi ulubieniec. Tylko się nie śmiej: błękitny atrament ...Trzeci to Parker IM Dark Ekspresso, ale ten ma wadę podajnika...przez co tylko ładnie wygląda ( jako kultowy hołd złożony tradycji)
Żona ma cudnego Watermana...ale jako prezent (domyślasz się od kogo) nie wypada zabierać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Żona ma cudnego Watermana...ale jako prezent (domyślasz się od kogo) nie wypada zabierać
No raczej, Pan piór naturalnie nie żelowym atramentem z kulki fragmentem by grzmiał! ojjjjj by grzmiał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej W końcu jak mawia klasyk: żon, samochodów i piór wiecznych się nie pożycza... 🙂
Uśmiechem czasem kwituję prośbę o pożyczenie pióra (bo mi się długopis gdzieś zapodział) i wyjmuję zawsze noszony zapasowy długopis...
Przyzwyczaiłem się ostatnio do stalówki M, choć F ładniej wygląda...w tym czarnym jest F-ka i turkus cudnie wygląda na papierze...;)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
jestem na 100% tak i za
ja obecnie tylko F uznaje - taki gust
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej Żeby tylko o gust chodziło...mi lżej się pisze grubsza stalówką. Fakt, więcej atramentu idzie i dłużej schnie...ale wyraźniejsze są literki (co ze względu na wiek jest wskazane 🙂 ) i szybciej się pisze...
Ten turkus mam dla estetyki 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 na czerwonawy Red Ruby mam M - acz używam tylko sporadycznie - rozumiem przywiązanie do tej grubości - szlachecka bardzo 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej Eeee...najpiękniej pismo spod dobrej ręki wygląda na BB, ale to już trzeba od niemowlęcia pisać i mieć ten dar kaligrafii...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Rozumiem Was doskonale. Też uwielbiam pisać piórem. Jakoś tak zawsze ładniejsze wychodzi spod niego pismo.
@agat13napisał(-a)
...Trzeci to Parker IM Dark Ekspresso, ale ten ma wadę podajnika...przez co tylko ładnie wygląda ( jako kultowy hołd złożony tradycji)🙂
@agat13 jeśli Ci na nim zależy to możesz go oddać do naprawy. Choć ponoć już ciężko odnaleźć specjalistę tego rzemiosła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś