- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Często są na forum narzekania na konsultantów podających rozbieżne informacje. Dziś podpadł mi fiolet. Przez podanie różnych informacji od konsultantów, pozbyłem się kart SIM tego operatora. Po jakimś czasie postanowiłem jeszcze raz zweryfikować i okazuje, że wykonywanie czynności na numerach zostało wstrzymane przez konsultanta przyjmującego zlecenie w salonie. Można wznowić czynności, ale jak już nie mam kart SIM, to muszę udać się do salonu po duplikaty, które dość sporo kosztują. A ja narzekam na bałagan informacyjny u konsultantów w Orange, a tu fiolet też się wykazał niekompetencja. Dobrze, że chodź w Orange istnieje te forum, to w razie trudności można napisać i uzyskać dokładniejszą odpowiedź, niż na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Wchodzisz do sklepu. Jesteś na wysokości chłodni z nabiałem i wędlinami. Gaśnie światło. Ludzie w koło panikują. Wczoraj oglądałeś The Walking Dead. Jak się potencjalnie zachowasz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej mnie by w pierwszej chwili zmroziło. Zaczęłabym nasłuchiwać i wyostrzać wzrok, co by zorientować się w sytuacji, po czym (w zależności od sytuacji i możliwości) albo bym się gdzieś skryła albo zaczęła się bronić. Nie wiem, może nabiał poszedł w ruch - choć to dewastacja mienia 🙄
W każdym razie to hipotetyczne założenie, bo nigdy nie wiemy jak naprawdę się zachowamy, gdy przyjdzie co do czego
A Ty co byś zrobił? 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Co bym zrobił brzmi jak wyzwanie, więc nie napiszę co zrobiłem... . Ja to bym tak czysto hipotetycznie oparł się jeszcze raz o włącznik światła =]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 Ahoj bracie, jestem prawie cały czas - troszku wymutowany to fakt, ale jestem
Jak Ty się miewasz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Piotrekk85 napisał(-a)
A pogaduchy nadal nie naprawione 🤪
poprawione - ostrzegam, kolejna tego typu ingerencja za skutkuje zbanowaniem @Rafał 'a