- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Przyroda daje nam takie możliwości wykorzystania energii, że aż dziwi mnie głupie gadanie o węglu i gazie. Może Bałtyk kijem odwrócić do Wisły i Odry?😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur @Nie wiem może@Piotrekk85 pod ciągnie jak się rozkręci to och 🤪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Mój tata niedawno założył panele. Dziś jednak mimo pięknego słoneczka ten paskudny mokry śnieg zasłonił i lipton to mówią. Tego śniegu to konkretnie przyłożyło. Sporo połamanym gałęzi przy drodze,na trasie widziałam też już pocięte i podrzucone na bok konkretne drzewo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja mam panele na gospodarczym na stojakach, śnieg się raczej na nich nie trzyma, jak się przyklei, to myk na płaski dach i czyszczę 😀
@agat13 mam 2 sekcje paneli i trochę to zmodyfikował mi znajomy, mogę korzystać z tego prądu, niezależnie od sieci, trochę to drożej wyszło, ale będę jeszcze rozbudowywać instalację i dorzucę panele na dom, chyba skłonię się do ogrzewania elektrycznego, gaz i węgiel dziś w deficycie i drożeje 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ni z gruchy, ni z pietruchy, wszystkiego najlepszego z okazji imienin miesiąca😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur Sam widzisz jakie problemy (niekoniecznie po stronie nadajników) wychodzą przy wifi6. Aż strach pomyśleć co ta pogoń za prędkością spowoduje...szczególnie dla klientów ADSL 🙂
Jeszcze straszą ZTE jako wiodącym producentem i MESH w tle..już mam gęsią skórkę z przerażenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur wszystko fajnie z tym wi-fi 7, ale im wyższe pasmo robocze, tym gorsza propagacja fal wi-fi i podatność na zakłócenia 😉
W swoim routerze nie korzystam nawet z pasma 160Mhz bo urządzenia mają z nim problem, po kilku minutach tracą połączenie lub transfer spada. To co w laboratorium wychodzi, realnie jest nie do uzyskania.