Pogaduchy 2.0

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21713
  • 63330
  • 861

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 przepracujesz się, a kto pogaduchy pociągnie?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2179
  • 16601
  • 3

Pogaduchy 2.0

Przyroda daje nam takie możliwości wykorzystania energii, że aż dziwi mnie głupie gadanie o węglu i gazie. Może Bałtyk kijem odwrócić do Wisły i Odry?😂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17111
  • 89

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur @Nie wiem może@Piotrekk85  pod ciągnie jak się rozkręci to och 🤪 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33110
  • 40693
  • 1403

Pogaduchy 2.0

Przyjdą młodzi gniewni 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Mój tata niedawno założył panele. Dziś jednak mimo pięknego słoneczka ten paskudny mokry śnieg zasłonił i lipton to mówią. Tego śniegu to konkretnie przyłożyło. Sporo połamanym gałęzi przy drodze,na trasie widziałam też już pocięte i podrzucone na bok konkretne drzewo. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Ja mam panele na gospodarczym na stojakach, śnieg się raczej na nich nie trzyma, jak się przyklei, to myk na płaski dach i czyszczę 😀 

@agat13  mam 2 sekcje paneli i trochę to zmodyfikował mi znajomy, mogę korzystać z tego prądu, niezależnie od sieci, trochę to drożej wyszło, ale będę jeszcze rozbudowywać instalację i dorzucę panele na dom, chyba skłonię się do ogrzewania elektrycznego, gaz i węgiel dziś w deficycie i drożeje 😎

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2179
  • 16601
  • 3

Pogaduchy 2.0

Ni z gruchy, ni z pietruchy, wszystkiego najlepszego z okazji imienin miesiąca😀

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21713
  • 63330
  • 861

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15629
  • 64344
  • 827

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur Sam widzisz jakie problemy (niekoniecznie po stronie nadajników) wychodzą przy wifi6. Aż strach pomyśleć co ta pogoń za prędkością spowoduje...szczególnie dla klientów ADSL 🙂

Jeszcze straszą ZTE jako wiodącym producentem i MESH w tle..już mam gęsią skórkę z przerażenia

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  wszystko fajnie z tym wi-fi 7, ale im wyższe pasmo robocze, tym gorsza propagacja fal wi-fi i podatność na zakłócenia 😉

W swoim routerze nie korzystam nawet z pasma 160Mhz bo urządzenia mają z nim problem, po kilku minutach tracą połączenie lub transfer spada. To co w laboratorium wychodzi, realnie jest nie do uzyskania.