- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur , @agat13 może zostanę zlinczowany 😉 przez niektórych użytkowników telefonów marek Xiaomi, Oppo czy Realme ale w domu byliśmy posiadaczami wyżej wymienionych i tak szybko jak nabyliśmy owe tak szybko się ich pozbyliśmy. Od tej pory u nas królują marki Samsung i Sony, używając tych telefonów pozbyliśmy się bolączek i problemów które męczyły nas gdy mieliśmy chińczyki. Jednocześnie powtarzam że to moja prywatna opinia i proszę mnie nie kamieniować 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja też mam Xiaomi, jakiś czas temu coś mi się poblokował i robiłem "reset"... ale co gorsza, dzisiaj zaczął mi fixować tak, że różne apki mają problem z wystartowaniem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur https://www.ppe.pl/news/155689/aplikacje-w-androidzie-ciagle-sie-zawieszaja-google-poprawia-swoj-bla... - to jest może źródło twojego problemu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Podobno jest dziś jakaś awaria Google i z tego powodu może być problem, ale Samsung mi działa a Xiaomi świruje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur zainstaluj łatkę 89.0.4389.105 Android System WebView, dziś Google wypuścił, powinno rozwiązać problemy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Mi po aktualizacji do MIUI 12, przestał działać aparat fotograficzny, aplikacje inne działają ok, to ostatni Xiaomi jaki kupiłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur bo Xiaomi ma to gdzieś, mam na Redmi 8 poprawki z Grudnia 2020, więc zlewka użytkowników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim: ta poprawka instaluje się przez sklep, nie przez OTA - bez znaczenia jakiej firmy masz telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@j131 ona mi aparat fotograficzny naprawi 😃
Bo poprawki od Google Play, mam wszystkie, ta co tu wspomniana też 😎