- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@mabud73napisał(-a)@Anonim , o tych cenach to już legendy krążą 😁 u nas też podwyżki...ehhh
@mabud73 , to nie legendy...chyba że bajdurzone w mediach. Realia emeryta są nie do podważenia. Nie zaklinaj rzeczywistości. Ty jednak masz porządną lokatę i kitu nie będziesz obgryzał z okiennych futryn, bo masz zapewne wszystko w plastiku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
A pacze i nic nie widze. Jeden o inflacji iśmieciach , drugi że ma domów za dużo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
O to chodzi @byczyn_86 ...o byle czym, byle by prędzej do "Pogaduch 3.0" 🤭
Kurczaki pieczone... muszę wprawy nabrać w klikaniu, bo ostatnio tylko pace, kelenki i młotki w "łapach" i teraz paluchy tańczą po "qwerty" jak chcą 😏 Dobrze że kiedyś OPL w upominkach użyczyło długopisów z gumkami do klikania 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@mabud73napisał(-a)O to chodzi @byczyn_86 @...o byle czym, byle by prędzej do "Pogaduch 3.0" 🤭
No już prawie 20 stron, jeszcze tylko 980 zostało
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)A pacze i nic nie widze. Jeden o inflacji iśmieciach , drugi że ma domów za dużo
@byczyn_86 , Twój nick to pomieszanie Texasu z Apaczami? Patrzę i sobie myślę, że masz hodowlę bawołów i nie grzmisz. Takiemu to dobrze...tutaj odstrzeli, tam Indianom zabierze kawałek ziemi i szeryf pożyje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 , Twój nick to pomieszanie Texasu z Apaczami?
Patrzę i sobie myślę, że masz hodowlę bawołów i nie grzmisz. Takiemu to dobrze...tutaj odstrzeli, tam Indianom zabierze kawałek ziemi i szeryf pożyje
@Anonim nie mam czasu na bawoły bo muszę pilnować porządku na dzielnicy a w wolnych chwilach poszukuję braci Daltonów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
A @Kinga nas zza rogu podgląda i kombinuje kiedy odpalić Pogaduchy 3.0 😁
@Bartłomiej , chyba nie dasz tanecznego show... @Piotrekk85 twardo się trzyma �
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)@Anonim nie mam czasu na bawoły bo muszę pilnować porządku na dzielnicy
![]()
@byczyn_86, to już zdegradowany jesteś do dzielnicowego, czy wróciłeś z Texasu do kraju nad Wisłą? Szeryfowanie to trudniejsza fucha?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@mabud73 , zauważyłeś, że ketrasa to "baba"? Dwa razy złapałem @ketrasaArtur , że do nas mówi jak kobieta. Może zrobimy mu zieloną noc i "prześwietlimy"?