Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

@Anonim , o tych cenach to już legendy krążą 😁 u nas też podwyżki...ehhh

@mabud73 , to nie legendy...chyba że bajdurzone w mediach. Realia emeryta są nie do podważenia. Nie zaklinaj rzeczywistości. Ty jednak masz porządną lokatę i kitu nie będziesz obgryzał z okiennych futryn, bo masz zapewne wszystko w plastiku Emotikon: Szczęśliwy 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7014
  • 189

Pogaduchy 2.0

A pacze i nic nie widze. Jeden o inflacji iśmieciach , drugi że ma domów za dużoEmotikon: Mrugający

Zespół Nasz Orange
  • 1105
  • 9583
  • 56

Pogaduchy 2.0

Wysoki poziom tego zaklęcia masz Szczęśliwa kobieta trzymam kciuki, jeśli skutecznie to zatańczę _just mario_ i wrzucę tu filmik! Szczęśliwa kobieta

Aj @mabud73 @mabud73 gdybym... Szczęśliwa kobieta

@Piotrek Psiak, jego mina w zasadzie dość podobna do mojej i z mojego przykładu bym wnioskował - że woli poleżeć jeszcze Szczęśliwa kobieta Pozdrawiam, dobrego wszystkiego Szczęśliwa kobieta

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

O to chodzi @byczyn_86 ...o byle czym, byle by prędzej do "Pogaduch 3.0" 🤭

Kurczaki pieczone... muszę wprawy nabrać w klikaniu, bo ostatnio tylko pace, kelenki i młotki w "łapach" i teraz paluchy tańczą po "qwerty" jak chcą 😏 Dobrze że kiedyś OPL w upominkach użyczyło długopisów z gumkami do klikania 😀

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 170
  • 786
  • 2

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

O to chodzi @byczyn_86 @...o byle czym, byle by prędzej do "Pogaduch 3.0" 🤭

No już prawie 20 stron, jeszcze tylko 980 zostało Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@byczyn_86napisał(-a)

A pacze i nic nie widze. Jeden o inflacji iśmieciach , drugi że ma domów za dużoEmotikon: Mrugający

@byczyn_86 , Twój nick to pomieszanie Texasu z Apaczami? Emotikon: Język Patrzę i sobie myślę, że masz hodowlę bawołów i nie grzmisz. Takiemu to dobrze...tutaj odstrzeli, tam Indianom zabierze kawałek ziemi i szeryf pożyje Emotikon: MrugającyEmotikon: Bardzo szczęśliwyEmotikon: ZaskoczonyEmotikon: Język

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7014
  • 189

Pogaduchy 2.0

@byczyn_86 , Twój nick to pomieszanie Texasu z Apaczami? Emotikon: Język Patrzę i sobie myślę, że masz hodowlę bawołów i nie grzmisz. Takiemu to dobrze...tutaj odstrzeli, tam Indianom zabierze kawałek ziemi i szeryf pożyje Emotikon: MrugającyEmotikon: Bardzo szczęśliwyEmotikon: ZaskoczonyEmotikon: Język

@Anonim nie mam czasu na bawoły bo muszę pilnować porządku na dzielnicyEmotikon: Szczęśliwy a w wolnych chwilach poszukuję braci Daltonów

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

@Kinga nas zza rogu podgląda i kombinuje kiedy odpalić Pogaduchy 3.0 😁

@Bartłomiej , chyba nie dasz tanecznego show... @Piotrekk85  twardo się trzyma �

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@byczyn_86napisał(-a)

@Anonim nie mam czasu na bawoły bo muszę pilnować porządku na dzielnicyEmotikon: Szczęśliwy 

@byczyn_86, to już zdegradowany jesteś do dzielnicowego, czy wróciłeś z Texasu do kraju nad Wisłą? Szeryfowanie to trudniejsza fucha? Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73 , zauważyłeś, że ketrasa to "baba"? Dwa razy złapałem @ketrasaArtur , że do nas mówi jak kobieta. Może zrobimy mu zieloną noc i "prześwietlimy"?Emotikon: Mrugający