Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 170
  • 786
  • 2

Pogaduchy 2.0

Tak się zastanawiam 

Ciekawe czy kiedyś zostanę herosem Emotikon: Zaskoczony

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

@crodlay, działaj, udzielaj się, pomagaj, a kto wie...może niebawem 😉

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 170
  • 786
  • 2

Pogaduchy 2.0

Na chwilę obecną to ja drugiego rozwiązania zdobyć nie mogę Emotikon: Bardzo szczęśliwy

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

Początki, różni ludzie mają różne. Kto wie... może odblokuje się coś i dalej jakoś pójdzie. Nie zwracaj na to uwagi, to samo poleci 😁 Ja tutaj, na początku przyszedłem po pomoc, a zobacz co się narobiło 🤭

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Cześć @Piotrek , fajnego psiaka masz Emotikon: Bardzo szczęśliwy @mabud73  , a może sprzedasz dwa domy i nie będziesz musiał tyrać?Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Ja mam inne zmartwienia. Inflacja szaleje już, a co będzie po Nowym Roku? Właśnie dzisiaj otrzymaliśmy powiadomienie z "prezentem" Emotikon: Mrugający podwyżkowym o ponad 30% wyższym za segregację śmieci, a dzisiaj też poszło info w mediach o podwyżce prądu o ok.20%. Zakupy na dwa tygodnie, to już norma o tysiaka więcej. A ile emeryt otrzyma w marcu po waloryzacji? Wychodzi szydło z wora Emotikon: Zaskoczony Jak jedni ponarzekają, a inni będą hepi, to ten kolejny odcinek pogaduch ma szansę na trzecią jego odsłonę Emotikon: Szczęśliwy 

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

@Anonim , o tych cenach to już legendy krążą 😁 u nas też podwyżki...ehhh

Zespół Nasz Orange
  • 1105
  • 9583
  • 56

Pogaduchy 2.0

@crodlay napisał(-a)

Na chwilę obecną to ja drugiego rozwiązania zdobyć nie mogę Emotikon: Bardzo szczęśliwy

"Wszystko ma swój czas..."

@mabud73 zaimponowałeś mnie tym przywoływaniem osobistości... jak głodny kot, czekam na więcej Szczęśliwa kobieta

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

No ba @Bartłomiej  😏 Tak już mam...co "gębę" otworzę, to się "wilki" z lasu zlecą 🤭 Może to dar "samca Alfa" 😄

A może i tu zadziała moje przywoływanie @Piotrekk85 ? 😀

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7014
  • 189

Pogaduchy 2.0

Witam wszystkich wieczorową porą. Co aktualnie robimy: narzekamy, chwalimy się czy coś innego?

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

@byczyn_86  wystarczy "popaczeć" i wszystko jasne 🤭

Edit: Oooo... nawet nie zauważyłam, że te nieszczęsne "małpy" z wywoływania można usuwać 😀