- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zagrożenia w sieci - co wiesz na ten temat? Darmowy webinar Online 📱💪 tylko dziś o 17:00
Darmowy webinar na YouTube Orange Polska, tylko dziś o 17:00 - skanuj QR kod i dołącz! 👇👇👇
#OrangeTeam i #NaszOrange polecają! 🍿🎞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zagrożenia w sieci - co wiesz na ten temat? Darmowy webinar Online 📱💪 tylko dziś o 17:00
Wydarzenie z linku: https://www.youtube.com/watch?v=BCI88vGhedU
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Panowie występujący dobrze znani uczestnikom ostatniego Zlotu Społeczności NO 🙂
Oglądacie? 👀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M ja oglądam. Zamieściłem link w poście wyżej, aby łatwiej można było skorzystać. Dużo chętnych nie ma, około 20 osób ogląda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur no i super 🙂
Może w trakcie więcej oglądających będzie, bo temat ważny, ciekawy i mocno na czasie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M oglądam... Czekam jednak na część o wi-fi 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 fajnie 🙂 Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobrze, że można później obejrzeć jeszcze raz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za spotkanie 👍👏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie do końca mi się to podobało. Mnóstwo oczywistych oczywistości, a propozycja zapamiętywania mnemotechnicznego haseł o absurdalnej długości jest niestety awykonalna.
Zaniepokoiła mnie uwaga Rosiu, z której wynikało że rutery operatora nie są poddawane aż tak intensywnym testom.
Nie podobało mi się też reklamowanie rzekomych aktualizacji oprogramowania ruterów jako odbywających się rutynowo i często, przy czym na slajdzie był pokazany także FB3 do którego żadnych aktualizacji od lat nie było. Nadal ma nieaktualne certyfikaty.
Propaganda i tyle.
- « Poprzedni
- Następny »