- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmieniamy zasady - #chceszmasz
Ten komentarz stanowi opinię wyłącznie danej osoby jako klienta, nie powinien być utożsamiany z firmą.
Ot taki komentarz ze strony klienta i obserwatora rynku telko w Polsce.
Poczekam jeszcze na regulaminy passów, zwłaszcza Video, bo on akurat może mieć sens, ale Music Pass z mojego punktu widzenia (ktoś w ogóle w Polsce korzysta z Amazon Music?) przy braku Spotify to nieporozumienie 🙂
Szczerze mówiąc, bardziej rozumiałbym odrzucenie Tidala (mającego umowę z konkurencją) niż Spotify, no ale pewnie jakiś powód musiał być.Mam nadzieję tylko, że racjonalny.
Tu oficjalny komunikat.
Mniej więcej trafiłem w oczekiwania. Spodziewałem się aplikacji, spodziewałem się e-sima, i spodziewałem się braku konieczości udania się do salonu. Spodziewałem się elastyczności. Myślałem, że może pójdą trochę w kierunku nju mobile, ale nie byłem do tego przekonany (to by był atak w submarkę).
Oferta będzie pewnie tak samo jak Next od Playa prepaidowa.
Cenowo również podobnie. Zaskoczyło mnie wprowadzenie Social i Video Passa (pozytywnie), duża liczba pakietów do wyboru. Music Pass też mnie zaskoczył, ale z kolei negatywnie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szału nie ma, niestety nie przebija konkurenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wg mnie żadna rewelacja. Zostaję w prepaidzie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I chyba jeden z pierwszych opów będzie to miał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepsze jest zdjęcie z dowodu z robieniem selfie do weryfikacji. Ciekawe ile będzie odrzuconych umów. Jak tak samo nie wyglądam jak na dowodzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo nie podoba mi się grafika na Telepolis.pl promująca Waszą nową ofertę. W moim odczuciu kobieta na tej grafice staje się "przedmiotem". Zdjęcie młodej, pięknej kobiety, siedzącej z szeroko rozchylonymi udami nie jest w moim odczuciu "smaczne". To nie promocja sprężyny do ćwiczeń gimnastycznych. Może w redakcji Telepolis.pl pracują sami faceci, którzy od rana do późnego wieczora spędzają czas przed komputerem i dla nich żywa kobieta to prawdziwy "matrix". Uważam że strona Orange powinna poprosić o zmianę tej grafiki, ponieważ psuje ona wizerunek Waszej nowej oferty. Szanujmy kobiety i ich wizerunek 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 nie wiem czy jest sens, ale trochę "przegieli" z grafiką. Niech będzie na niej kobieta, np. trzymająca napis Orange Flex, etc....a nie siedząca w szerokim rozkroku kobieta. Dla mnie jest to żenujące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
kolejne zalety: VoLTE i Wifi Calling będą działać. Wifi Calling także za granicą.