- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex polecaj-zarabiaj... Czy rzeczywiście dają kasę ?
Pewnie niektórzy zadają sobie to pytanie. Być może inni są o to pytani. Postanowiłem "udokumentować".
Miałem już płatności z poprzedniego programu. Dzisiaj dostałem informację, że osoba, która podała mój kod, spełniła warunki i że "dostajemy prezenty". Oto dowody w postaci zrzutów ekranu :
1. Info sprzed 4 tygodni
2. Powiadomienie o "prezencie" oraz o tym jak go wykorzystać
3.widok z grafiką "polecaj-zarabiaj" z drogą do "premii 500Gb po pierwszych 5 poleconych...
4.widok okna " płatności " w aplikacji Flex, widać sumę pieniędzy, które mam na koncie w aplikacji za polecenie z poprzedniego programu 50zł i z dzisiejszego 70 zł...
Rzeczywiste księgowanie na karcie przypisanej do rozliczeń z Flex'em trwa kilka dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pochwalę się, że 500 GB działa 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak , program poleceń w Orange działa bardzo sprawnie. Środki wypłacane są do wirtualnego portfela a następnie możesz zlecić wypłatę na kartę płatniczą. Zwrot pojawia się mniej więcej po 3 dniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidOrange po co reaktywować temat odpowiadając na niego po ponad pół roku...?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moim zdaniem wiele tematów na forum jest powtarzane pod innymi nazwami. Wiele ludzi czyta np. Artykuły o Orange Flex a następnie próbuje znaleźć informację w internecie na nurtujące pytania - przeglądarka sama znajduje frazy na zadane pytanie np. Flex polecaj-zarabiaj... Czy rzeczywiście dają kasę ? i uważam, że odpowiedź , którą udzieliłem jest kompletna, rzeczowa a dodatkowo zawarta jest odpowiedź na temat wypłaty zwrotu.
P.S - W dniu dzisiejszym sam znalazłem odpowiedź udzieloną przez @ketrasaArtur na temat okresu ważności prepaidu po przeniesieniu do Orange Free na kartę (Grudzień 2020) 🙂.
Niekoniecznie. Można odpowiadać na aktualne pytania i "wyrobić limit" tylko czy o to tu chodzi ???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidOrange przecież odpowiedź jest udzielona w pierwszym poście. Wprowadzasz tylko niepotrzebny bałagan na forum taką nekromacją 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To w tym momencie muszę przyznać Ci rację. Odpowiadając na telefonie nie zauważyłem, że odpowiedź już jest z ładnymi zrzutami ekranowanymi zrobionymi przez @Misiek62 ( Swoją drogą - Gratulacje, dobra robota).
Uznajmy to jako mały update 🙂.
Mamy też dowód , że są ludzie , którzy czytają archiwum NO.