Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

FLEX bez śladu

ROZWIĄZANE
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solved!

FLEX bez śladu

Wiadomość zawiera hiperłącze
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Highlighted
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
Solution

FLEX bez śladu

Ja jeszcze bronię się przed instragramem i twiterem czy też gdzieniegdzie wymaganym publikowaniem filmików na youtube... przez uczestników konkursów, nie ma mnie tam, więc. Swoje nawyki eko uważam za odpowiednie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
Highlighted
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
Solution

FLEX bez śladu

Ja jeszcze bronię się przed instragramem i twiterem czy też gdzieniegdzie wymaganym publikowaniem filmików na youtube... przez uczestników konkursów, nie ma mnie tam, więc. Swoje nawyki eko uważam za odpowiednie.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

FLEX bez śladu

Za rozwiązanie zadań są nagrody: iPhone 11 PRO i Apple Watch Series 5, ale nie przekonuje mnie do wzięcia udziału, tym bardziej, że trzeba się rejestrować w mediach społecznościowych, których nie zamierzam używać.

Również nie korzystam z instagram-u, twiter-a, jak i nie mam facebook-a. Długo się przekonywałem aby zarejestrować się na NO.

Co do środowiska i mojego otoczenia, to wychodzę z założenia: Jak nie chcesz sprzątać, to nie śmieć. Więc staram się ograniczyć do minimum bałagan po sobie, żeby później mocno się nie namęczyć porządkami Emotikon: Szczęśliwy

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

FLEX bez śladu

Z jednej strony zero-waste, a z drugiej promocja taksówek zamiast komunikacji publicznej? Emotikon: Szczęśliwy to czas na zniżki na bilety lotnicze Emotikon: Szczęśliwy