W pierwszych dniach października sprawdzimy popularność zgłoszonych pomysłów. Ok. 20% pomysłów, które będą miały najwięcej głosów - trafi do szczegółowej analizy. Pozostałe, jeśli były zgłoszone przynajmniej 30 dni temu - zostaną zamknięte.
Kończy się wrzesień, więc to ostatnia szansa na oddanie swoich głosów. Proszę, znajdźcie chwilę czasu, przejrzyjcie zgłoszone pomysły ze statusem Nowy i oddając swój głos zdecydujcie o tym, jak będzie działać Społeczność Nasz Orange:
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/idb-p/Nasz-Orange-Pomysly/status-key/nowy
P.S. Informacje o tym jak działają Pomysły znajdziecie w Zasadach Nasz Orange.
fajny pomysł, zachęcić tych co to do tej pory nie czuli potrzeby angażowania się w ten "temat".
Szkoda tylko że niewielu użytkowników poza ścisłą czołówką tu zagląda
Myślę, że ci, którzy odwiedzają forum najczęściej wiedzą najlepiej jak można sprawić, aby było jeszcze fajniejsze. Dzisiaj wyślę kilka PW, aby przypomnieć o głosowaniu ![]()
Z góry przepraszam za "spam" wszystkich, którzy już głosowali, a otrzymają ode mnie kolejną zachętę ![]()
@Misiek62, przejrzałem wszystkie i prawie pousuwałem głosy
W trakcie przeglądania urodziły się nowe...prawo dżungli
hehe
Wielkie dzięki dla tych z Was, którzy przejrzeli pomysły i zagłosowali. Jutro nastąpi aktualizacja ich statusów ![]()
aktualizacja:
@Piotrekk85, @p2225, @Anonim, @mabud73, @Misiek62, @nikodem_dyzma, @cherbert, gratulujemy! Wasze pomysły są wśród 10 pomysłów, które zdobyły najwięcej głosów i otrzymały status Sprawdzany, co znaczy, że trafiły do szczegółowej analizy.
Pozostałe pomysły, jeśli nie mają ponad 30 dni - mają jeszcze szansę "wrócić do gry" - jeśli zdobędą wystarczającą liczbę głosów.
Więcej informacji o wyłanianiu najlepszych pomysłów można znaleźć w temacie Zasady Nasz Orange.