- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego najlepszego! + gadżety do zgarnięcia :)
... @Anonim, slipki jak slipki, ale sylikonowe opasaki na rękę z logo orange, lub napisem...hmm, do odbioru np w salonie, jak myślisz @Artur... jestem maniakiem sylikonów na nadgarstek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przed chwilą był kurier z DPD cały na biało bo śnieg sypie....
Mikołajki czy jak? 😄
Pendrive biały, rękawiczki czarne z białymi końcami palców(na mnie małe ale chętni domowi bdą bo ładne), smycz do pendriva , kiedyś wieszałem komórkę na takiej ale nowe komórki nie mają zaczepu 😞
Dzięki @Artur ! 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te białe końce w rękawiczkach pozwalają na używanie ich na ekranach dotykowych smartfonów :)) Niech wszystkie gadżety służą długo! A co do kuriera całego na biało to aż mi się skojarzył skecz "Cyrk" w wykonaniu Piotra Fronczewskiego ;D
mabud73 napisał(-a):
... @pablo_ck, slipki jak slipki, ale sylikonowe opasaki na rękę z logo orange, lub napisem...hmm, do odbioru np w salonie, jak myślisz @Artur... jestem maniakiem sylikonów na nadgarstek
Fajny pomysł! Gdy będziemy zamawiać kolejne gadżety to rozejrzymy się za opaskami 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I do mnie przed chwilą przesyłka dotarła z pendrivem 🙂 Dzięki wielkie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To zostali nam tylko @Anonim, @Katani1 i chyba @Anonim...oj i chyba ktoś jeszcze(przepraszam za wielokrątną edycję) @Krzysztof018a, @ivan46 i @Arturro ...czekamy na info o "białych" kurierach ... @Piotrekk85, dobrze że się odezwałeś. Już myślałem że Ciebie też gdzieś zasypało
@edit: dzięki @Artur za zainteresowanie opaskami...tylko żeby nie było że daliśmy palec, a teraz rękę chce odrąbać
@edit: ... no i masz ci los... @Misiek62, przepraszam, ale to z powodu ciągłej dyskusji umknęła mi Twoja osoba
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):To zostali nam tylko @pablo_ck, @Katani1 i chyba @vdsl2...oj i chyba ktoś jeszcze...czekamy na info o "białych" kurierach
@edit: dzięki @Artur za zainteresowanie opaskami...tylko żeby nie było że daliśmy palec, a teraz rękę chce odrąbać
Ej.. @mabud73 a do której grupy mnie zaliczasz - ja nie "zgłaszałem" jeszcze odbioru... i jak pamiętam listę to @Arturro zamyka 10-kę...
Jak już wymyślamy gadżety... to może jeszcze koszulki odblaskowe ... a niech nawet logo "świeci" - takie do jazdy na rowerach żeby być widocznym, czy nawet inne gadżety odblaskowe dla młodzieży - przy jakiejś okazji pewnie każdy z nas Herosów, też miałby komu "wręczyć" 😉
A co do rękawiczek, dobrze @Artur, że doinformowałeś... o tej funkcji tych wyróżnionych palców.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I potem mi umyka 🙂
A powiadomień fura i zwykle dwucyfrowa liczba bo ktoś lubi edytować wpisy :P:P
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):.
Jak już wymyślamy gadżety... to może jeszcze koszulki odblaskowe ... a niech nawet logo "świeci" - takie do jazdy na rowerach żeby być widocznym, czy nawet inne gadżety odblaskowe dla młodzieży - przy jakiejś okazji pewnie każdy z nas Herosów, też miałby komu "wręczyć" 😉
A co do rękawiczek, dobrze @Artur, że doinformowałeś... o tej funkcji tych wyróżnionych palców.
...haha @Misiek62, skojarzyło mi się jak we śnie, odnośnie koszulek...rozdadzą je i bedą kazali iść nam rowy na światłowód kopać ...a`propos rękawiczek, mam łapsko jak bochenek chleba, ale żonka się bardzo z nich ucieszyła...funkcja "klikania" w rękawiczkach...no "paczajcie" czego to nie wymyślą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, tak tak nie będziemy wytykać, kto tak po chwili kilka razy poprawia... ale chyba mamy tego samego faworyta w tej konkurencji 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73 rowek pod światłowód przez swój zdezelowany, wymagający nowego "założenia" trawniczek z radością bym przepuścił... obojętnie czy w koszulce czy bez.. a może bym komuś zlecił przerycie... teraz są takie fajne małe kopareczki...
reszta miasteczka jest "skanalizowana"... tylko od studzienki do domu musiał bym zrobić nowe przejście 😉