- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
@jaryn w jakiej sytuacji i kiedy pojawił się błąd 500?
Dotychczas zdarzał on się w przypadku, kiedy za pierwszym razem zostało wpisane błędne hasło, wtedy rzeczywiście po kolejnej próbie wyświetlał się błąd 500 i nad tym jeszcze pracujemy.
Czy teraz (po poprawce w sprawie 401) 500 wyświetliła się w jakichś innych okolicznościach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 generalnie problemy po stronie MO nie powinny mieć wpływu na NO, bo obecnie korzystamy z innych systemów autoryzacyjnych. No chyba, że ktoś, coś przy okazji zepsuł.
Na teraz mam potwierdzenie, że powinno być już wszystko ok. Od mojego poprzedniego posta mieliśmy jeszcze serię poprawek. Gdyby jednak coś... to oczywiście dawajcie znać.
@jaryn mogło się zdarzyć tak, że trafiłeś na kolejny restart środowiska i stąd chwilowy błąd 500.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
błąd 500 pojawia się zawsze jak się loguje, trzeba jeszcze raz wejść i kliknąć zaloguj się po tym wskakuję jako zalogowany. Niema to żadnego związku z błędnym wpisaniu hasła, wtedy jest komunikat, że źle wpisane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jaryn dzięki za info. Szczerze przyznam, że nie spotkałam się z taką sytuacją testując różne przypadki. Rozumiem, że po dzisiejszych poprawkach problem u Ciebie nadal występuje? Potwierdź proszę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na smartfonie wylogowało mnie z forum NO. Ponowne logowanie przebiegło bez problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Slimjet na komputerze - błąd 401.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie to samo co u @spiro. Ale zanim błąd się pojawił, nie mogłem się zalogować. Komunikat: Nieprawidłowy login lub hasło. Potem pojawił się błąd. Pomogło czyszczenie ciasteczek i logowanie przebiegło pomyslnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety u mnie nie pomogło ani wyczyszczenie całkowite danych przeglądarki, ani żadne inne zabiegi. Korzystam z Chrome i wciąż mam błąd 401 przy logowaniu.
Udało mi się natomiast zalogować na Edge.