- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈 Quiz z nagrodami 🎁 z okazji 9 urodzin Nasz Orange 🎇
@Wiktornapisał(-a)Mamy już końcową TABELKĘ z wynikami naszego urodzinowego konkursu! 😀
Oto pierwsza dwudziestka uczestników, którzy otrzymają od nas nagrody: 🎁
- @_Artek_
- @ketrasaArtur
- @bluesmanniaki
- @klient5
- @Ursusarctos1
- @Pablo5
- @Glut
- @artur912
- @arthur
- @maciejnet
- @andrzej1441
- @IreneuszCD
- @atlas_cudow
- @andhis
- @Kitex
- @marcin0216
- @agat13
- @Misiek62
- @mily___
- @wojownikarcaz
GRATULUJEMY!!!
Pytania - tak jak to zapowiadaliśmy - 😈 łatwe nie były. 😉
Najtrudniejsze okazało się z numerem 4, na które poprawnie odpowiedział tylko @Glut. 🤠
A z drugiej strony najwięcej poprawnych odpowiedzi, bo aż 15, padło na pytanie nr 5. Z ciakawostek: najszybciej na 5. pytanie - i to poprawnie! - odpowiedział @mily___, udzielając odpowiedzi jeszcze w tej samej minucie i zdobywając tym samym okrągłe 1k pktów. 😃Poniżej możecie sprawdzić poprawne odpowiedzi na wszystkie pytania:
Pokaż szczegółyPYTANIE NR 1: A
PYTANIE NR 2: B
PYTANIE NR 3: A
PYTANIE NR 4: A
PYTANIE NR 5: D
PYTANIE NR 6: C
PYTANIE NR 7: C
PYTANIE NR 8: B
PYTANIE NR 9: CDla całej 20-tki czekają gigsy do doładowania, 📲 a dla pierwszych dziewięciu osób również nagrody rzeczowe. ✨ Zgodnie z Regulaminem konkursu - czekamy na Wasze dane pod adresem mailowym: NaszOrange@orange.com przez najbliższe 2 doby (&5 pkt 13).
Dziękujemy wszystkim za udział w naszym urodzinowym konkursie. Był on rekordowy pod względem liczby uczestników! 😍
@_Artek_ @ketrasaArtur @bluesmanniaki @klient5 @Ursusarctos1 @Pablo5
@Glut @artur912 @arthur @maciejnet @andrzej1441 @IreneuszCD
@atlas_cudow @andhis @Kitex @marcin0216 @agat13 @Misiek62 @mily___
@Citi2017 trzeba było brać udział w konkursie! 😊
Gratulacje wszystkim wygrywającym! 😙
Chętnie przytulę kod promocyjny na paczkę 90GB transferu w gigabajtach i rozdam potrzebującemu/potrzebującym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912napisał(-a)Powiem tak. Nawet nie czytałem pytań tylko pierwsze trzy pytania sugerowałem się odpowiedziami @Glut ale ponieważ obserwowałem wyniki dzień po dniu to od 4 pytania sugerowałem się odpowiedziami @ketrasaArtur więc to dzięki niemu mam nagrodę i chętnie bym mu przekazał te 90gb
Miałem podobnie, ale inaczej - pierwsze 3-4 pytania bez sugerowania się a potem, gdy jakimś trafem zająłem 3 pozycję wystarczyło obserwować jak głosują osoby z pozycji 4-6 by utrzymać przewagę.
Przy ostatnim pytaniu gdybym wybrał odpowiedź inną (i prawidłową) niż podaną przez osoby z pozycji 1-2 to mógłbym wygrać ale jednocześnie ryzykowałem spadek na pozycję poza pierwszą 6-tkę. A ponieważ pytanie 9 było z serii tych "niedoodgadnięcia" to nie zaryzykowałem...
ps. ciągle mnie męczy te pytanie 9: "Najwięcej postów spośród moderatorów edytował ..."
- czy chodziło o poprawianie przez moderatorów swoich własnych postów? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Dzięki za dobrą zabawę i odrobinę rywalizacji:) @ketrasaArtur nie wiedziałem że kiedykolwiek gdziekolwiek z tobą wygram to pewnie trochę zasługa cudu więc dziękuję @atlas_cudow 🙂 mała prośba do zespołu nasz Orange bo do końca tygodnia jestem na urlopie więc jeśli nagrody wysyłacie w czwartek albo później to moje dane macie jeśli wcześniej to dane do wysyłki będą inne 😉 tak jak obiecałem GB mogę się z kimś podzielić jak tylko dowiem się czy gdzie i jak mogę to zrobić;)
@_Artek_ w tym temacie na Forum możesz rozdawać do woli kody promocyjne na transfer GB, itd, itp.:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję całemu Zespołowi NO za zorganizowanie wspaniałej zabawy i super rywalizacji 🤗🤗 Gratuluję całej TOP 20 👏👏 Gratuluję również wszystkim uczestnikom, którzy wzięli udział w konkursie 👏👏 Wszyscy jesteśmy zwycięzcami 😎😎 Zauważyłem również, że w TOP 10 pojawiło się dużo Arturów. Muszę się zgodzić z @arthur że powstał przysłowiowy gang Arturów 😁 😉
Życzę miłego dnia 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 też się zdziwiłem, że tylko Arturow pojawiło się na liście. Imię jakoś mało popularne, a tu jak grzyby po deszczu 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieję że kiedyś powstanie Gang Druidów i Wojowników Arcazów.
Pozdrawiam ciepło z Dębicy! 😉 #gangarcazów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor ile trzeba czekać na odpowiedź na e-mail? Wysłałem swoje dane do odebrania nagrody 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wojownikarcaznapisał(-a)@Wiktor ile trzeba czekać na odpowiedź na e-mail? Wysłałem swoje dane do odebrania nagrody 😉
Nie czekaj na odpowiedź, sprawdź pulę danych, którą masz do wykorzystania... a jeśli nagroda rzeczowa, to przyjdzie na adres, który podałeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W regulaminie nie ma nic o zwrotnym mailu, jest tylko sms o doładowaniu konta.
Nagrodę wyślą na podany adres i tyle...chyba.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli dobrze zrozumiałem to "zwrotny mail" z kodem promocyjnym jest w przypadku chęci skorzystania z wygranych GB we flex