🎈 Quiz z nagrodami ‌🎁 z okazji 9 urodzin Nasz Orange ‌🎇

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 70
  • 334
  • 0

@Wiktornapisał(-a)

Mamy już końcową TABELKĘ z wynikami naszego urodzinowego konkursu! 😀

Oto pierwsza dwudziestka uczestników, którzy otrzymają od nas nagrody: 🎁

1. @_Artek_ 
  2. @ketrasaArtur 
  3. @bluesmanniaki 
  4. @klient5 
  5. @Ursusarctos1 
  6. @Pablo5 
  7. @Glut 
  8. @artur912 
  9. @arthur 
  10. @maciejnet 
  11. @andrzej1441 
  12. @IreneuszCD 
  13. @atlas_cudow 
  14. @andhis
  15. @Kitex
  16. @marcin0216
  17. @agat13
  18. @Misiek62
  19. @mily___
  20. @wojownikarcaz

GRATULUJEMY!!!

Pytania - tak jak to zapowiadaliśmy - 😈 łatwe nie były. 😉

Najtrudniejsze okazało się z numerem 4, na które poprawnie odpowiedział tylko @Glut. 🤠
A z drugiej strony najwięcej poprawnych odpowiedzi, bo aż 15, padło na pytanie nr 5.
Z ciakawostek: najszybciej na 5. pytanie - i to poprawnie! - odpowiedział @mily___, udzielając odpowiedzi jeszcze w tej samej minucie i zdobywając tym samym okrągłe 1k pktów. 😃

Poniżej możecie sprawdzić poprawne odpowiedzi na wszystkie pytania:

Pokaż szczegóły
PYTANIE NR 1: A
PYTANIE NR 2: B
PYTANIE NR 3: A
PYTANIE NR 4: A
PYTANIE NR 5: D
PYTANIE NR 6: C
PYTANIE NR 7: C
PYTANIE NR 8: B
PYTANIE NR 9: C

Dla całej 20-tki czekają gigsy do doładowania, 📲 a dla pierwszych dziewięciu osób również nagrody rzeczowe.  Zgodnie z Regulaminem konkursu - czekamy na Wasze dane pod adresem mailowym: NaszOrange@orange.com przez najbliższe 2 doby (&5 pkt 13).

Dziękujemy wszystkim za udział w naszym urodzinowym konkursie. Był on rekordowy pod względem liczby uczestników! 😍

@_Artek_ @ketrasaArtur @bluesmanniaki @klient5 @Ursusarctos1 @Pablo5 

@Glut @artur912 @arthur @maciejnet @andrzej1441 @IreneuszCD 

@atlas_cudow @andhis @Kitex @marcin0216 @agat13 @Misiek62 @mily___

@Citi2017 trzeba było brać udział w konkursie! 😊

Gratulacje wszystkim wygrywającym! 😙

Chętnie przytulę kod promocyjny na paczkę 90GB transferu w gigabajtach i rozdam potrzebującemu/potrzebującym.

• 472
  • 2782
  • 0

@artur912napisał(-a)

Powiem tak. Nawet nie czytałem pytań tylko pierwsze trzy pytania sugerowałem się odpowiedziami @Glut ale ponieważ obserwowałem wyniki dzień po dniu to od 4 pytania sugerowałem się odpowiedziami @ketrasaArtur więc to dzięki niemu mam nagrodę i chętnie bym mu przekazał te 90gb

Miałem podobnie, ale inaczej - pierwsze 3-4 pytania bez sugerowania się a potem, gdy jakimś trafem zająłem 3 pozycję wystarczyło obserwować jak głosują osoby z pozycji  4-6 by utrzymać przewagę.

Przy ostatnim pytaniu gdybym wybrał odpowiedź inną (i prawidłową) niż podaną przez osoby z pozycji 1-2 to mógłbym wygrać ale jednocześnie ryzykowałem spadek na pozycję poza pierwszą 6-tkę. A ponieważ pytanie 9 było z serii tych "niedoodgadnięcia" to nie zaryzykowałem...

ps. ciągle mnie męczy te pytanie 9: "Najwięcej postów spośród moderatorów edytował ..."

- czy chodziło o poprawianie przez moderatorów swoich własnych postów? 😉

• 70
  • 334
  • 0

@_Artek_napisał(-a)

Dzięki za dobrą zabawę i odrobinę rywalizacji:) @ketrasaArtur  nie wiedziałem że kiedykolwiek gdziekolwiek z tobą wygram to pewnie trochę zasługa cudu więc dziękuję @atlas_cudow  🙂 mała prośba do zespołu nasz Orange bo do końca tygodnia jestem na urlopie więc jeśli nagrody wysyłacie w czwartek albo później to moje dane macie jeśli wcześniej to dane do wysyłki będą inne 😉 tak jak obiecałem GB mogę się z kimś podzielić jak tylko dowiem się czy gdzie i jak mogę to zrobić;)

@_Artek_ w tym temacie na Forum możesz rozdawać do woli kody promocyjne na transfer GB, itd, itp.:

https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Dziel-si%C4%99-GB-ze-znajomymi-w-Orange-Flex/td-p/158634/highl... 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 12096
  • 123

Dziękuję całemu Zespołowi NO za zorganizowanie wspaniałej zabawy i super rywalizacji 🤗🤗 Gratuluję całej TOP 20 👏👏 Gratuluję również wszystkim uczestnikom, którzy wzięli udział w konkursie 👏👏 Wszyscy jesteśmy zwycięzcami 😎😎 Zauważyłem również, że w TOP 10 pojawiło się dużo Arturów. Muszę się zgodzić z @arthur że powstał przysłowiowy gang Arturów  😁 😉

Życzę miłego dnia 🙂

Pozdrawiam 🙂

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21561
  • 62787
  • 860

@Pablo5 też się zdziwiłem, że tylko Arturow pojawiło się na liście. Imię jakoś mało popularne, a tu jak grzyby po deszczu 🤗

• 70
  • 334
  • 0

Mam nadzieję że kiedyś powstanie Gang Druidów i Wojowników Arcazów.

Pozdrawiam ciepło z Dębicy! 😉 #gangarcazów

• 70
  • 334
  • 0

@Wiktor ile trzeba czekać na odpowiedź na e-mail? Wysłałem swoje dane do odebrania nagrody 😉

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19292
  • 187

@wojownikarcaznapisał(-a)

@Wiktor ile trzeba czekać na odpowiedź na e-mail? Wysłałem swoje dane do odebrania nagrody 😉

Nie czekaj na odpowiedź, sprawdź pulę danych, którą masz do wykorzystania... a jeśli nagroda rzeczowa, to przyjdzie na adres, który podałeś.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 191
  • 646
  • 4

W regulaminie nie ma nic o zwrotnym mailu, jest tylko sms o doładowaniu konta.

Nagrodę wyślą na podany adres i tyle...chyba.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

Jeśli dobrze zrozumiałem to "zwrotny mail" z kodem promocyjnym jest w przypadku chęci skorzystania z wygranych GB we flex