- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Posłuchajcie nas – czyli Zespół NO pod gradobiciem pytań 🎧
@Piotrekk85napisał(-a)
Dobrze, że nikt nie wpadł na gradobicie pytań do Herosów 🙈
Chyba, że nie na poważnie 😉 Albo Zespół zapyta nas o coś... np. w czym mogą pomóc, tak jak ostatnio wołałeś o pomoc z kontem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Matt55 dzięki 🙂 pomyśleliśmy, że 5 urodziny to dobry moment, żeby dać się poznać jako Zespół nieco bliżej 🙂
@Citi2017 rzeczywiście była masa śmiechu, dzięki czemu montażysta @Rafał miał sporo roboty, żeby to ogarnąć.
@Misiek62 okazuje się, że już samo audio było niezłym wyzwaniem 😄 Świadomość nagrywania odrobinę "usztywnia" i powoduje rozspójnienie między tym, co chce się powiedzieć, a co się finalnie mówi 🙃 Nie mniej jednak to ciekawe doświadczenie 🙂
@Piotrekk85 przetarliśmy szlaki, więc jak taki pomysł powstanie, to podpowiemy Wam co i jak 😆😆😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M pochwalę się, że w pracy kilka razy musiałem się wypowiadać do kamery, bądź do nagrania radiowego... faktycznie trochę aparat mowy czasem się zacina 😉 - chociaż nie jestem rzecznikiem prasowym, ani "szefem" firmy, który ma to "wpisane w funkcję".
Najczęściej dziennikarze z dłuższego nagrania z moją wypowiedzią, w swojej metodologii przedstawiania takich materiałów, wycinali fragmenty tego co mówiłem i montowali w swoją narrację.
Ale w Waszym przypadku, w gronie znających się osób i w luźnej atmosferze...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 może to kwestia "początków", a może świadomość przeznaczenia materiału 😉 A luźna atmosfera dodaje roboty w trakcie obróbki 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jasne @Aśka_M , chociaż wiesz, przeznaczenie mnie też mobilizowało, żebym nie klepnął nic niezgodnie z tym jak są uregulowane kwestie o których opowiadałem. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 właśnie, właśnie - mieliśmy tak samo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M skoro @Piotrekk85 chce to może zorganizować mu taki wywiad w imieniu wszystkich herosów 😜😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki wielkie za to, że dane mi było Was posłuchać "na żywo". Jestem mega zarajany Waszą kreatywnością. Tak trzymajcie😘
- 1
- 2
- Następny »