- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Friends: szukamy ekspertów w województwie śląskim
Od jakiegoś czasu oferujemy usługę Orange Friends, dzięki której:
- osoby, które potrzebują pomocy technicznej mogą łatwo zamówić pomoc, także do domu
- osoby, które znają się na smartfonach, komputerach lub telewizorach i mają smykałkę do pomagania innym (czyli Wy!) mogą odpłatnie udzielać pomocy w wybranym przez siebie zakresie
Innymi słowy to taki Uber dla pomocy technicznej Usługa działa już w Warszawie, w Krakowie i w Rzeszowie.
Obecnie zbieramy zainteresowanych pomaganiem w wybranych miastach województwa śląskiego:
Katowice, Gliwice, Zabrze, Ruda Śląska, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Jaworzno, Rybnik i Częstochowa.
Jeśli mieszkacie w jednym z tych miast lub okolicy i widzicie siebie w roli osób, które odpłatnie pomagają innym - uzupełnijcie formularz zgłoszeniowy. Bez żadnych zobowiązań 🙂
Więcej informacji znajdziecie na stronie http://bit.ly/OrangeFriends.
/update 10.03.2017 - dodanie Krakowa i Rzeszowa do pilotażu/
update: 05.07.2017 - dodanie informacji o rekrutacji w woj. śląskim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Friends: chcecie zarabiać na pomaganiu innym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur @Piotrekk85 Moja wiedza jest, spora wykonuje instalacje anten TV/SAT i okablowania Małych domów od 1994 r. prawie każdy sprzęt RTV znam .Praca w Serwisie RTV od 15 lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inicjatywa fajna... 😄
Ale - ja nie jestem z Warszawy a więc póki co beze mnie.
Mało znam szczegółów ale tu są potrzebni ludzie którzy mają jakieś wiadomości fachowe i musi być jakiś system weryfikacji umiejętności kandydatów. Tu żartów nie ma - klient potrafi być bezwzględny szczególnie w stosunku do ludzi młodych. Wiem o czym mówię bo jestem elektronikiem z 40-letnim stażem, również w obsłudze klienta....
Będę kibicował! 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jozefg Mam nadzieje ze będzie wstępne sprawdzenie swoich umiejętności w siedzibie Orange ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):... ze będzie wstępne sprawdzenie swoich umiejętności w siedzibie Orange ?
Nie wiem ale ludzi o nieznanych umiejętnościach ja bym się obawiał wypuszczać w ludzi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):
vdsl2 napisał(-a):... ze będzie wstępne sprawdzenie swoich umiejętności w siedzibie Orange ?
Nie wiem ale ludzi o nieznanych umiejętnościach ja bym się obawiał wypuszczać w ludzi...
@JozefgTaka praca nie jest, prosta wiem, co pisze wiedza to nie wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja tam mogę iść, jak usługa wejdzie do Torunia. Jak nie poradzę sobie z telefonem lub TV, to chociaż łazienkę albo pokój wyremontuję 😉 A tak na serio...sporo ludzi do dzisiaj nie potrafi wykonać podstawowych konfiguracji tv lub telefonu. Może być ciekawie. Musiało by się to wszystko jednak opierać na porządnym zapleczu technicznym...pomysł prawy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha ja też spoza Wa-wy... nawet w mieście w okolicach 100tys nie mieszkam, tylko w miasteczku około 3500 mieszkańców, więc raczej tu ten pomysł nie ma szans... ale generalnie ... może jakieś zapotrzebowanie... Zgadzam się jednak z Kolegami, że kwestia zaufania, czy też "weryfikacji kompetencji" jeżeli w jakimś zakresie te osoby, czy "program" mają być autoryzowane przez Orange... powinna być realizowana.
PS. Ciut prywaty 😉 od jakiegoś czasu wkurza mnie mój zestaw sat... przydałaby się pomoc, weryfikacja ustawienia, może częściowy nowy zestaw, montaż... bo część okablowania już wymieniłem... @Anonim ZROBIŁBYŚ MI PRZYSŁUGĘ 😉 hi hi hi... zanim "program" do mnie dotrze? Zdaję sobie sprawę, że kanały HD wymagają super precyzyjnego ustawienia... a moja miska ma już naście lat, silne wiatry ją lekko przestawiają, do tego mam zeza i diseq i multiroom... czytam także, że zachmurzenie też się psoci w odbiorze... 😄
@mabud73 Pierniku, mam dla Ciebie zajęcie też znaleźć? może nie remont a zwiększenie liczby punktów sanitarnych, z wydzieleniem części strychu pod to przeznaczenie 😉 może być?
- « Poprzedni
- Następny »