🥇🏆 Ogłaszamy Herosów 2025 II 🏆🥇

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Forum Nasz Orange tętni życiem, codziennie ktoś komuś pomaga, dzieli się sprawdzoną poradą, rozjaśnia techniczne zakamarki i zaraża pozytywną energią. To dzięki Wam, aktywnym użytkownikom, nasza 🍊 społeczność jest wyjątkowa – pragniemy to dziś podkreślić, prezentując skład Herosów na II półrocze 2025 😊

Oto paka, która w najbliższych miesiącach będzie wspierać nas wszystkich swoim doświadczeniem, fachową radą i nierzadko też humorem 👇

@agat13@atlas_cudow@ketrasaArtur, @Samotnick, @j131, @Pablo5, @andrzej1441, @Ron, @IreneuszCD, @Arti_Kn_Pl, @Piotrekk85, @marder, @tolek, @Zeusek oraz dwóch debiutantów w tej stawce czyli @arthur i @Glut 💪

2025_Ogloszenie_Herosow_cz.2.jpg

Wasze zaangażowanie naprawdę buduje moc forum – ogromne gratulacje i podziękowania dla Was! 👏👏👏

Jednocześnie od dziś @Katani1 zasila grupę Przyjaciół Nasz Orange 🤗. Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi, cierpliwość i obecność ❤️. Ciężko będzie się przyzwyczaić do Twojego awatara bez dumnego H, a "Herosowałeś" nieprzerwanie od samego początku – drzwi do tej grupy zawsze stoją dla Ciebie otworem 🙂

Przypominamy, że Herosi mogą korzystać z kilku przywilejów:

👉 od specjalnie wyróżnionego awatara,
👉 podwójnego mnożnika lajków,
👉 przez indywidualny opis w swoim profilu,
👉 dostęp do prywatnej, niemoderowanej sekcji forum,
👉 po dodatkowe statystyki i prezentację „Supermocy”.

Gratulujemy, ściskamy wirtualnie 💓 i zachęcamy wszystkich do dalszej aktywności. Może kolejne ogłoszenie to będzie właśnie Twoje "pięć minut" w Herosowej ekipie 🤔

Pomaganie ma moc, i każdy z Was może tę moc poczuć 💪

Zespół Nasz Orange

24 ODPOW. 24

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5927
  • 57

Gratuluję wszystkim i dziękuję za przyjęcie do tak zacnego grona. Jednak przede wszystkim, dziękuję za Waszą pomoc 👏😄👊🥳

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

@Glut  Tak właśnie myślałem, że literka H dołączy do Twojego awatara.

@arthur  Gratulacje!

Oczywiście dla "starszyzny" również gratulacje ... 

Myślałem również, że ja wylecę z grona za pyskowanie :D, ale jakimś cudem udało się utrzymać.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Ile mi brakło aby zostać Herosem ?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 882
  • 3819
  • 6

Gratulacje dla wszystkich zwłaszcza dla nowych herosów 🙂
@artur912  przede wszystkim rozwiązań 🙂
Ja miałem 7 ale ktoś gdzieś mi jedno zabrał 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

@artur912 napisał(-a)

Ile mi brakło aby zostać Herosem ?

Cześć @artur912. Informacje na temat  "Jak zostać Herosem" zawarte są w tym wpisie.

To czego przede wszystkim Ci zabrakło to rozwiązań, bo konieczne jest posiadanie przynajmniej 5 w danym półroczu 🙂. Liczymy na Ciebie i na to, że w styczniu będziesz już na liście ☝️

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2203
  • 21

Dziękuję za uznanie! 👊👍

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Serdeczne gratulacje dla szesnastki niezłomnych i wytrwale podążających za pasmem sukcesów, które od dzisiaj są Wasze. Od teraz, nie udawajcie, że buława H jest lekka, bo tak nie jest. Jak prześledzicie w specgrupie drogi rozpychania się łokciami by znaleźć się wśród grona zacnych szczęśliwców, to ta cała już niemała paleta H nie gaśnie, a rozpala wyobraźnię szerszej rzeszy w zdobywaniu szczytów NO 😀 Herosem się bywa, a Przyjaciół się ma na dobre i złe. Tego się trzymajcie i życzę Wam wszystkiego najlepszego 😊

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Witam nowych herosów @Glut oraz @arthur. Brawa dla pozostałych herosów. 

Wyrazy uznania dla nowego Przyjaciela NO @Katani1 

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3023
  • 25

Czy herosi się spotykają w realnym świecie?