🎉🎈 9 urodziny Nasz Orange🎈🎉

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Dziś, 1 sierpnia 2025 wybił 9️⃣ rok Nasz Orange👨‍👩‍👧‍👦

Po tylu latach w Nasz Orange mamy prawie tylu użytkowników, ilu mieszkańców Gorzowa Wielkopolskiego! Na Marsie już byśmy - nawet myśleliśmy o jego terraformacji, 🤖 😜 by tak wielka Społeczność mogła żyć jak na Ziemi. 🌍 Zapraszamy Was do sprawdzenia, co przez ten czas udało się zrobić: 😊

Infografika_9 urodziny_mail.jpg

Jako Zespół chcemy podziękować wszystkim Herosom, użytkownikom i każdemu odwiedzającemu nasze forum - każdy z Was niczym budowniczy dołożył swoją pracę dla tej niesamowitej społeczności 🥰

Dziś startujemy 🚀 z konkursem urodzinowym🎂. Do wygrania super nagrody👌:

• spora paczka GB📲 - 90GB ważnych 90 dni
  • nagrody rzeczowe 🎁
  • oraz dodatkowe punkty🔢.

przycisk konkurs.png

Świętuj i baw się razem z nami 🎉 a jeśli chcesz zostawić komentarz to pamiętaj też o baloniku 🎈🥳

9ka.png

Aaa... I jeszcze coś na deser. 😋 Dla wszystkich naszych użytkowników, którzy zalogują się 1 sierpnia na Nasz Orange przygotowaliśmy okolicznościową odznakę! 🏅

30 ODPOW. 30

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@Wiktor piękne zestawienie 😁 👍

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5927
  • 57

Sto lat, sto lat...🥳

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Ranking wyszukiwanych fraz: miejsce 7 nju - wniosek aż się prosi, aby na forum NO był dział dedykowany ofercie NJU. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Tak dokładnie należy połączyć forum nju z Nasz Orange

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15594
  • 64170
  • 825

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Zespołu i wszystkich użytkowników. To nasze ulubione miejsce....

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 85
  • 326
  • 0

W jaki sposób sprawdzacie wiek użytkowników? 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Wszystkiego najlepszego dla całej Społeczności i Zespołu NO 🎉

Starzy już jesteśmy 😃

PS: Proszę, jest i balonik 🎈9️⃣ (tak, doczytałam do końca!).

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

@Wiktor , bez Was nie byłoby nas, więc STO LAT śpiewam i balonika w kosmos puszczam za kolejne lata świetności. Gratuluję również wszystkim użytkownikom, dzięki którym forum żyje i ma się wspaniale💪💣🎈🎉❤️🌞

Zespół Nasz Orange
  • 75
  • 848
  • 4

Wszystkiego najlepszego 👨‍👩‍👧‍👦 Nasz Orange! 🥳

Użytkownicy, Herosi! Życzę Wam, aby każdy dzień na forum był źródłem nowej wiedzy, cennych informacji i pozytywnej energii. Razem budujemy społeczność, która od 9️⃣ lat wspiera się nawzajem - a to... dopiero początek 💪

Dzisiejszy dzień 📅 jest dla mnie podwójnie ważny. Mija bowiem rok odkąd dołączyłem do Was 👌. Dziękuję Wam za zaufanie i aktywność. Wasze zaangażowanie motywuje mnie do dalszych działań 🫡

Na koniec szczególne podziękowania kieruję do załogi forum. Bez Waszego zaangażowania nie byłoby możliwe utrzymanie tak wysokiego poziomu dyskusji.

Dziękuję @Wojciech@Michał@Wiktor@Bartłomiej  za ciężką pracę, profesjonalizm i zaangażowanie. Wasze wsparcie jest nieocenione.

@Rafał 🫵 życzę powodzenia w nowych wyzwaniach oraz sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Mamy nadzieję, że pozostaniesz z nami jako aktywny użytkownik 😎

Jeszcze raz dziękuję każdemu z Was za ten wspaniały rok i mam nadzieję, na wiele kolejnych, pełnych sukcesów i pozytywnych wrażeń.

Marek_0-1754045429478.png