- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎉🎈 9 urodziny Nasz Orange🎈🎉
Dziś, 1 sierpnia 2025 wybił 9️⃣ rok Nasz Orange👨👩👧👦
Po tylu latach w Nasz Orange mamy prawie tylu użytkowników, ilu mieszkańców Gorzowa Wielkopolskiego! Na Marsie już byśmy - nawet myśleliśmy o jego terraformacji, 🤖 😜 by tak wielka Społeczność mogła żyć jak na Ziemi. 🌍 Zapraszamy Was do sprawdzenia, co przez ten czas udało się zrobić: 😊
Jako Zespół chcemy podziękować wszystkim Herosom, użytkownikom i każdemu odwiedzającemu nasze forum - każdy z Was niczym budowniczy dołożył swoją pracę dla tej niesamowitej społeczności 🥰
Dziś startujemy 🚀 z konkursem urodzinowym🎂. Do wygrania super nagrody👌:
- spora paczka GB📲 - 90GB ważnych 90 dni
- nagrody rzeczowe 🎁
- oraz dodatkowe punkty🔢.
Świętuj i baw się razem z nami 🎉 a jeśli chcesz zostawić komentarz to pamiętaj też o baloniku 🎈🥳
Aaa... I jeszcze coś na deser. 😋 Dla wszystkich naszych użytkowników, którzy zalogują się 1 sierpnia na Nasz Orange przygotowaliśmy okolicznościową odznakę! 🏅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranking wyszukiwanych fraz: miejsce 7 nju - wniosek aż się prosi, aby na forum NO był dział dedykowany ofercie NJU.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak dokładnie należy połączyć forum nju z Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Zespołu i wszystkich użytkowników. To nasze ulubione miejsce....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W jaki sposób sprawdzacie wiek użytkowników? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego najlepszego dla całej Społeczności i Zespołu NO 🎉
Starzy już jesteśmy 😃
PS: Proszę, jest i balonik 🎈9️⃣ (tak, doczytałam do końca!).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor , bez Was nie byłoby nas, więc STO LAT śpiewam i balonika w kosmos puszczam za kolejne lata świetności. Gratuluję również wszystkim użytkownikom, dzięki którym forum żyje i ma się wspaniale💪💣🎈🎉❤️🌞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego najlepszego 👨👩👧👦 Nasz Orange! 🥳
Użytkownicy, Herosi! Życzę Wam, aby każdy dzień na forum był źródłem nowej wiedzy, cennych informacji i pozytywnej energii. Razem budujemy społeczność, która od 9️⃣ lat wspiera się nawzajem - a to... dopiero początek 💪
Dzisiejszy dzień 📅 jest dla mnie podwójnie ważny. Mija bowiem rok odkąd dołączyłem do Was 👌. Dziękuję Wam za zaufanie i aktywność. Wasze zaangażowanie motywuje mnie do dalszych działań 🫡
Na koniec szczególne podziękowania kieruję do załogi forum. Bez Waszego zaangażowania nie byłoby możliwe utrzymanie tak wysokiego poziomu dyskusji.
Dziękuję @Wojciech , @Michał , @Wiktor , @Bartłomiej za ciężką pracę, profesjonalizm i zaangażowanie. Wasze wsparcie jest nieocenione.
@Rafał 🫵 życzę powodzenia w nowych wyzwaniach oraz sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Mamy nadzieję, że pozostaniesz z nami jako aktywny użytkownik 😎
Jeszcze raz dziękuję każdemu z Was za ten wspaniały rok i mam nadzieję, na wiele kolejnych, pełnych sukcesów i pozytywnych wrażeń.
- « Poprzedni
- Następny »