🎉🎈 9 urodziny Nasz Orange🎈🎉

Zespół Nasz Orange
  • 75
  • 850
  • 4

@mily___ napisał(-a)

W jaki sposób sprawdzacie wiek użytkowników? 🙂

Dzięki za pytanie. Opieramy się na danych, które użytkownicy zostawiają przy wypełnieniu ankiety.

Ankieta wyświetla się losowo wybranym użytkownikom, więc te dane są oczywiście orientacyjne.

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1491
  • 5956
  • 57

Co do statystyk, to jeszcze jedna ciekawostka. Mimo, że można przeglądać forum będąc nie zalogowanym ( nie mając konta) to i tak liczba zarejestrowanych użytkowników jest ponad 4 razy większa, niż ilość utworzonych tematów.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 12097
  • 123

Z okazji 9 urodzin Nasz Orange życzę Zespołowi NO oraz całej społeczności  wszystkiego najlepszego 🎉🎉 Sto lat 🎊🎊 🎂 Społeczność NO jak i również Zespół NO tworzą świetną atmosferę na forum 😎 

Dziękuje że jesteście 🤗🤗 Dzięki Wam możemy rozwiązywać Wasze problemy a także udzielać porad 🙂

@Rafał życzę powodzenia w nowych wyzwaniach oraz sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Myślę, że będziesz się pojawiał od czasu do czasu na forum 🙂

Z okazji dzisiejszego święta życzę Wszystkim miłego świętowania 😎

Pamiętam również o baloniku 🎈

Pozdrawiam 🙂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Dzięki śliczne @Pablo5  za miłe słowa i za życzenia 🙂 Będę będę, a dziś mam zamiar jeszcze poświętować 9 urodziny, z częścią niestety tylko zespołu, ale będzie i okazja jeszcze z całym na pewno 😁 Czekajcie na jakąś fotkę, bo niespodziankę małą dla zespołu przyszykowałem!

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Wszystkiego Najlepszego dla całej społeczności Nasz Orange 🍾🎂🎈

Osób z początków już coraz mniej. Ale fajnie czasem śledzić wszystkie zmiany.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2849
  • 12149
  • 75

Gratki 4 all ofc!!!  Obiecuję, że od dziś czyli od tego szczególnego dnia będę miły i nie będę pyskował już nigdy.... do końca roku XD

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3023
  • 25

Czyli na Smart TV forum przegląda 0% użytkowników?

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

313ed1b1-b014-40c3-ac34-70107cd4afa2.jpeg

sa urodziny jest tort i moja Orangeowa 18stka 🥳🥳   Jak świętować to świętować 🙌 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2849
  • 12149
  • 75

Hah. Zdjęcie epickie:D

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 12097
  • 123

Jeśli chodzi o ranking fraz to moją uwagę też przykuło hasło Nju. Zgadzam się z @ketrasaArtur oraz @artur912 aby pojawił się dział zatytułowany dotyczący Nju. Podpięcie Nju do forum NO spowodowałoby przyrost/powiększenie grono nowych forumowiczów NO. 😉

Pozdrawiam 🙂