- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy Orange Hero oraz nowy Moderator :)
No tak, odetną nas od kompów i zagnają do robótek na świeżym powietrzu, to takie kamizelki się przydadzą 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z Orange jestem od czasów gołego "Centertela" więc wrażenia nie robi już nawet ten kaftan Przeżyłem taaaakie telefony więc i tu chyba przeżyję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
uuuuuuuuuuuuu to była kosztowna cegiełka.... i do tego jaki powalający zasięg, tylko duże miasta i główne drogi.... Osobiście nie mogłem gadać (w sumie nie bardzo było z kim i za drogo, bo nawet odbieranie kosztowało), ale trzymałem w ręku od szefa i szwagra.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Abonament był kosmiczny, a za minuty płaciło sie poza abonamentem. Tak @Misiek62, dokładnie jak piszesz. Zasięg tylko w dużych miastach, ale te telefony miały jedną, bardzo przydatną, ukrytą opcję....jak przywaliłeś gościowi w czoło, w samoobronie oczywiście, to guza miał dłuuuuuuugo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO tak wagę swoją miały, czyli co, niebezpieczne narzędzie? Kurcze @mabud73 pewnie dlatego nie każdy mógł mieć takie "uzbrojenie" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...całe szczęście zezwoleń nie było potrzeba, ale za to jak się niosło w ręku taką cegiełkę rzadko kto odważył się podejść...nie kradli, bo wiedzieli że boli
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam nowego Orange Hero jak również nowego Moderatora! 😄
Jak widzę to @mabud73 dostał rozpędu i pisze za dwóch 🙂 ale dobrze bo ja się kuruję trochę, właśnie trzecia seria antybiotyku 😞 Zapalenie oskrzeli paskudne mnie trafiło, zamiast leczyć to przechodziłem i teraz mam skutki. Ale już jest lepiej... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):
Witam nowego Orange Hero jak również nowego Moderatora! 😄
Jak widzę to @mabud73 dostał rozpędu i pisze za dwóch 🙂 ale dobrze bo ja się kuruję trochę, właśnie trzecia seria antybiotyku 😞 Zapalenie oskrzeli paskudne mnie trafiło, zamiast leczyć to przechodziłem i teraz mam skutki. Ale już jest lepiej... 😄
Mądry Polak po szkodzie 😉 U nas też jakiś wirus lata i co chwilę słyszę jak ktoś kaszle... Zdrowiej, @Jozefg!