- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange
Informacyjnie:
Już w przyszłym tygodniu, klienci indywidualni, którzy mają u nas tylko telefon komórkowy w jednym ze Smart Planów, po zalogowaniu na stronie internetowej będą otrzymywać zaproszenia do przetestowania nowego konta. W formie takiego pop-upu:
No i Koleżanka, która przygotowywała ten pop-up prosiła, aby przy okazji zapytać Was czy Waszym zdaniem taki komunikat jest ok? A może zmienilibyście coś w treści? Propozycje jak zawsze mile widziane 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange
Po mojemu OK! 😄
Co prawda ten przycisk mógłby być troszkę w innym kolorku dla kontrastu tak aby zachęcić do kliknięcia , ale..... jest dobrze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange
Zgadzam się z @Jozefg co do potrzeby zmiany koloru przycisku ... może nawet niech błyska, zachęca do kliknięcia...
a tak pół żartem, ten gość przy lapku to ryzykant z kawą tuż przy klawiaturze 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange
...ehh, a miało być tak pięknie, wyszło jak zawsze...a już się cieszyłem...fakt, nie doczytałem, a raczej przeczytałem wybiórczo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange
Coraz więcej osób otrzymuje możliwość korzystania z nowego konta Mój Orange. Niestety jest sporo wymagań od strony technicznej, więc nie przyjmujemy już nowych zgłoszeń.
Ten temat zamykamy, a zainteresowanych nowym kontem odsyłamy do "pigułki" z informacjami 🙂
- « Poprzedni
- Następny »