HO HO HO!
Zapewne już pod choinką poniektórzy odnaleźli prezenty.
Zespół Nasz Orange też w pewien sposób chce przekazać wszystkim chętnym mały upominek. Jednak tutaj, prócz bycia grzecznym przez cały rok, postawimy dodatkowy warunek... A w zasadzie to trzy: odrobinę chęci,
Zabawa polega na odnalezieniu Mikołaja z rubasznym uśmieszkiem w czapce Nasz Orange, ukrytego w gąszczu wpisów (tematów/postów/obrazków) opublikowanych w poprzednim miesiącu, tj. od 1 do 30 listopada 2022, a następnie wysłaniu na adres mailowy NaszOrange@orange.com linka/adresu do konkretnych wpisów wraz z forumowym nickiem.
6.12.2022 godzina 12:00 - Drugiego Mikołaja schowamy w którymś z wpisów
Powodzenia dla wszystkich
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Mam przyjemność ogłosić listę nagrodzonych w naszym mikołajkowym konkursie
Odznaki
Serdecznie gratulujemy wszystkim naszym mikołajowym poszukiwaczom
Trzeba przyznać, że macie w sobie coś z detektywa
Inspektor Gadzet miał giga lupę - ciekawe ile "Sherlocków" się nam ujawni z lepszą niż inspektorową lupką ![]()
@Michałnapisał(-a)Jednak tutaj, prócz bycia grzecznym przez cały rok, postawimy dodatkowy warunek...
a ja miałem bana i otwierałem niecne porty. To mogę startować?
Mikołaj mówi, że możesz
I jak Wam idzie Mikołajoposzukiwacze? ![]()
Bartłomiej, trochę się naszukałam, ale wytropiłam
Miałem dziś "dziką" przyjemność u rodziny występować w roli Mikołaja. Bardzo fajny pomysł, dziś już napotkałem jeden wpis, czytając forum inco gnito. Zmobilizowało mnie to tego wieczoru. Zasiadłem przy komputerze, wziąłem ciepłą herbatę i poszukuje dalej. Życzę powodzenia w szukaniu innym detektywom.
Na przywitanie Michałkoposzukiwacz zaproponował fajną zabawę