🎂 Konkurs „Forumowa Dziesiątka” z okazji 10 urodzin Nasz Orange 🎉

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2489
  • 11666
  • 75

@ketrasaArtur , ale moderacja nie wszystko wychwyci. Taka "obywatelska" postawa też jest bardzo ważna, bo pomaga nam wszystkim.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5638
  • 19905
  • 187

Ostatnio trafiacie z konkursami w czas gdy mam wcześniej zaplanowane wyjazdy... więc nie wiem czy dam radę wziąć udział w zapowiadanym quizie... 

Nagrody jakie zapowiadacie jakoś mnie nie kręcą 😞

• 5638
  • 19905
  • 187

Pomimo tego co napisałem w poprzednim wpisie, dla przypomnienia rys mojej obecności na forum.

Zarejestrowałem się w odpowiedzi na zaproszenie Twórcy pomysłu forum w tej formie, czyli @Remiego.  Jestem w grupie użytkowników z największym stażem.

Forum tak mnie wciągnęło, tak się zaangażowałem, iż udawało mnie się uzyskiwać rangę Herosa od pierwszej edycji do pierwszego półrocza 2024 r. Także na potrzeby publikowania na forum podejmowałem się realizowania zaproponowanych przez Zespół NO testów, z których najwięcej dotyczyło wprowadzanej oferty FLEX. Niestety od 2024 r. moja praca zawodowa wymagała wymagała ode mnie większego wkładu, tak, że na dotychczasową aktywność na forum brakło czasu. 

Niezależnie od ogólnej aktywności staram się brać udział w konkursach, głównie po to żeby sprawdzić jaki uda się uzyskać wynik... porównać z innymi uczestnikami.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 6659
  • 17506
  • 90

• @Misiek62napisał(-a)

Pomimo tego co napisałem w poprzednim wpisie, dla przypomnienia rys mojej obecności na forum.

Zarejestrowałem się w odpowiedzi na zaproszenie Twórcy pomysłu forum w tej formle @Remiego.  

Forum tak mnie wciągnęło, tak się zaangażowałem, iż udawało mnie się uzyskiwać rangę Herosa od pierwszej edycji do pierwszego półrocza 2024 r. Także na potrzeby publikowania na forum podejmowałem się realizowania zaproponowanych przez Zespół NO testów, z których najwięcej dotyczyło wprowadzanej oferty FLEX. Niestety od 2024 r. moja praca zawodowa wymagała wymagała ode mnie większego wkładu, tak, że na dotychczasową aktywność na forum brakło czasu. 

Niezależnie od ogólnej aktywności staram się brać udział w konkursach, głównie po to żeby sprawdzić jaki uda się uzyskać wynik... porównać z innymi uczestnikami.

@Misiek62  Masz rację i Nie zapominaj o dziewcznach @Kinga  i @Aśka_M  byłe też sercem Forum🤗

• 5638
  • 19905
  • 187

@Citi2017  oczywiście, wkładu żeńskiej części Zespołu, ale też Użytkowniczek, nie sposób przecenić.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 6659
  • 17506
  • 90

@Misiek62  Tak wiem Ciekawe co u dziewczyn czy jeszcze pamiętają o nas? 🙃

• 5638
  • 19905
  • 187

@Citi2017napisał(-a)

@Misiek62  Tak wiem Ciekawe co u dziewczyn czy jeszcze pamiętają o nas? 🙃

Czy o nas, tego nie wiem, ale o  forum na pewno... zdaje się, że czasami zaglądają.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3646
  • 9602
  • 165

Forum stworzyło coś, czego brakuje w innych sieciach – prawdziwy pomost między osobami decyzyjnymi, marketingiem i obsługą a nami, użytkownikami i testerami.
To właśnie na tym Orange zbudował świetne UX i CX. Sieć realnie wdraża poprawki oraz zmiany na podstawie kontaktu z użytkownikami. Do tego dochodzą jeszcze sesje AMA.
Zawsze miałem bardzo dobry kontakt z załogą NO.
Marzy mi się wejście jeszcze głębiej w tajniki działania sieci. Czekam na konkretne decyzje. NO 😊 😊 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 43
  • 243
  • 0

Hej. Na forum trafiłem około 3 lat temu gdy szukałem odpowiedzi na problem z funboxem, Co ciekawe nie byłym sceptycznie nastawiony gdyż jak to w internecie wielu pseudo znawców. Natomiast odzew na mój temat był spory i poziom odpowiedzi i zadawanych pytań pokazał ze to trafne miejsce z moim problemem. 
Od tamtej pory sporadycznie tu zaglądam i wiem ze można śmiało się douczyć nawet jak się zaczynało od 486dx4 - do dziś klikam i czytam często z zaciekawieniem.