🎂 Konkurs „Forumowa Dziesiątka” z okazji 10 urodzin Nasz Orange 🎉

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 6
  • 58
  • 0

Siema. 😉

Na forum trafiłem całkiem niedawno, więc w porównaniu z wieloma osobami jestem jeszcze świeżakiem.

Szukałem informacji o dekoderach Android TV od Orange, bo od zawsze lubię grzebać w sprzęcie i sprawdzać jego możliwości.

Szybko okazało się, że trafiłem do miejsca pełnego ludzi z ogromną wiedzą, którzy chętnie pomagają i dzielą się swoim doświadczeniem.

Z czasem sam zacząłem dzielić się tym, co udało mi się odkryć. Lubię szukać nowych rozwiązań i jeśli uda się znaleźć coś ciekawego, przekazać to dalej, żeby inni również mogli z tego skorzystać.

Mimo że jestem tu od niedawna, zdążyłem już zdobyć pierwsze osiągnięcia, kilka polubień i nawiązać wiele ciekawych rozmów. Mam nadzieję, że to dopiero początek, bo atmosfera na forum jest naprawdę świetna i aż chce się tu wracać.

Sto lat dla forum Nasz Orange i oby kolejne 10 lat było równie udane. 🎂 🍰 🥂 🍻 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 6659
  • 17506
  • 90

🎉🎂Nasz Orange  świętuje 10 lat! 🎂🎉
Drodzy Forumowicze, Przyjaciele i Cała Społeczności Nasz Orange!

Dziś obchodzimy wyjątkowy jubileusz – 10 lat istnienia naszego forum! To już dekada wspólnych rozmów, dzielenia się wiedzą, pomagania sobie nawzajem i budowania niesamowitej społeczności, która z każdym rokiem staje się coraz silniejsza i bardziej zgrana.

Przez te 10 lat razem przeszliśmy wiele – od pierwszych nieśmiałych wpisów, przez setki dyskusji, aż po niezliczone porady i wsparcie, które każdy z nas mógł znaleźć na Nasz Orange. To miejsce, gdzie technologia łączy ludzi, a każdy problem znajduje swoje rozwiązanie dzięki wzajemnej pomocy.

Chcem podziękować każdemu z Was – aktywnym użytkownikom, tym, którzy zaglądają tu od czasu do czasu, Administratorą i wszystkim, którzy tworzą tę wyjątkową atmosferę. To dzięki Wam Nasz Orange to nie tylko forum, ale prawdziwa społeczność, która inspiruje i pomaga.

Z tej okazji życzymy sobie kolejnych 10 lat pełnych ciekawych tematów, nowych znajomości i jeszcze większej pasji do technologii i komunikacji. Niech Nasz Orange nadal będzie miejscem, gdzie każdy czuje się jak w domu!

Dziękujemy moderatorzy forum i administratorzy i innym , że jesteście z nami! 🎈💙
7972.gif

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22121
  • 65774
  • 879

Z forum NO spotkałem się jeszcze jak była poprzednia wersja, ale jakoś nie rejestrowałem konta. Dopiero po starcie oferty FLEX i współpracy z Revolut postanowiłem dołączyć do już nowej wersji NO i dzielić się swoimi spostrzeżeniami. Więc oficjalnie od października 2019 roku mam konto na NO, korzystam i dzielę się wiedzą na tym forum. 

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 735
  • 4325
  • 12

Na forum trafiłem przypadkowo, ale dzięki Google bo szukałem informacji o promocji z Orange na kartę, a później jakoś to zaczęło się kręcić, a przede wszystkim jest to forum Arturów i niczego nie planując zostałem herosem praktycznie za aktywność na forum nic więcej bo wiedzę odnośnie Orange na kartę zdobywam codziennie i jestem na bieżąco.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4265
  • 20927
  • 102

Dzień dobry!

Na Nasz Orange trafiłem z wyroku losu, bo chciałem poznać przeciwnika od środka 🙂 Mojego dotychczasowego operatora przejął Orange, więc siłą rzeczy wpadłem w ich pomarańczowe macki. 

Mój pierwszy post na forum wygląda tak:

atlas_cudow_0-1785588804298.png

Mój pierwszy temat wygląda tak:

atlas_cudow_2-1785589302217.png

Mój ostatni post wygląda tak:

A co do mojego „ostatniego posta”... mam szczerą nadzieję, że ten absolutnie ostatni tak szybko się nie pojawi! 🙂

Na początku szukałem tylko informacji i opinii o internecie od Orange. Nawet nie sądziłem, że zostanę tu na tak długo, a o awansie na wyższą rangę nawet nie śniłem! Podoba mi się, że interakcja na forum stoi na naprawdę wysokim poziomie. Ciekawi ludzie z ogromną wiedzą,  konkursy z realnymi nagrodami, miła atmosfera, a nawet spotkania (choć realnie byłem tylko raz na callu). Wszystko to sprawia, że to forum stało się moim głównym „social medium”.  Szczególnie jest mi miło, że poznałem wirtualnie użytkowników, którzy mega pozytywnie zaskoczyli mnie swoją wiedzą. Mam na myśli m.in @j131 , @agat13 , @Zeusek , @IreneuszCD , @ketrasaArtur , @Samotnick@Glut   i oczywiście the best of the best @einsiedler  🙂

Niestety mój charakter (choć szczerze nad nim pracuję) regularnie generuje spięcia. Efekt? Mniej więcej raz w miesiącu melduje się u mnie admin z upomnieniem, jak poniżej:

atlas_cudow_0-1785591341231.png

Pozdrawiam 

atlas.cudow 🙂

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1377
  • 6385
  • 51

Jestem tak stary że mam demencje i nie pamiętam co było 6 lat temu 😉

Ogólnie jestem dosyć grzeczny i rzadko mnie upominają żebym się zamknął 😄 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 190
  • 1771
  • 2

Trafiłem tu przez @Rona, bo tak zachwalał to miejsce i ofertę Orange Flex, zostałem przez @Gluta i @atlas_cudow, wciągnęły mnie teksty @atlas_cudow oraz @j131, ale najważniejsza w tym wszystkim jest panująca tu atmosfera, którą tworzą wszyscy aktywni forumowicze dzielący się swą często wręcz fachową wiedzą i doświadczeniem.

A ja to wszystko lubię sobie poczytać, czasem porobić scroty, mieć gdzie wracać z wielkim zaciekawieniem.

Pozdrawiam serdecznie,

einsiedler

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2489
  • 11666
  • 75

Na forum trafiłem 2 lata temu. Już nie wiedziałem co mam zrobić żeby mi wreście podłączyli światłowód. Kable były 4 lata i nic mimo wielu telefonów. Tutaj powiedzieliście mi gdzie udeżyć. O pozostałych moich problemach rozwiązanych przez Was... to już nawet nie wspomnę 😃 Dziękuję 🤗 nawet za tę burę od @atlas_cudow  na początku, bo mi się należało (jak już chciałem podsumowanie to mogłem to wysłać do @agat13  żeby on to wpisał i wtedy klepnąć)

https://nasz.orange.pl/t5/Sie%C4%87-i-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-us%C5%82ug/%C5%9Awiat%C5%82ow%C3%B3d...

Ta chęć bezinteresowniej pomoc jest super 💪 Przepraszam jeśli zrobię błąd, bo to nie celowo. Dla mnie najważniejsze jest to, że mogę się tu dużo nauczyć. Nieraz są tu takie burze mózgów, że NASA i CERN razem wzięte nie dadzą Nam rady🚀⚛️

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22121
  • 65774
  • 879

@atlas_cudow wypadki się zdarzają. Po to są moderatorzy, aby nas upominać i pilnować porządku oraz naprawiać wyrządzone przez bas szkody 🛠 🤗

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3327
  • 17987
  • 88

Ja przeszedłem ze starego forum Orange, przyszło zaproszenie to skorzystałem, jest fajnie to często tu bywam i w miarę jak mam czas pomagam 😉