Już wszystko ładnie policzyliśmy
Oto Herosi, którzy dodali najwięcej postów, tematów, pomysłów i komentarzy w okresie od
Gratulacje dla całej trójki!
A teraz czekamy na wybór zdjęcia przez @ketrasaArtur w letnich klimatach.
Przy okazji odsłonię rąbka tajemnicy.
Stawiałem, że to kto inny dostąpi zaszczytu. Dzięki za uznanie, fotka już wybrana:
Nie ukrywam, wybór bardzo trudny, bo fotki bardzo interesujące.
Brawa jeszcze raz!
Za niedługo nowa fotka zagości na głównej. W sam raz na dłuuuugi (przynajmniej dla niektórych) weekend.
FLEX na taki długi wypad weekendowy czy to w kraju, czy zagramanicą jest idealny. Hamak też się wszędzie da wcisnąć, aby później w nim wygodnie po odpoczywać w cieniu drzew
@ketrasaArtur @Wiktor U nas zaczyna sie od dzisiaj od godziny 16.00 długi weekend wszystkim pracownikom dałem urlop a co do fotki na głowna sciane forum jest rewelacyjna czas odpocząć od obowiazków
Ooooooo... Tak!
Tak jak zapowiadaliśmy latem - zmieniamy sposób wyboru zdjęcia
Do tej pory taki przywilej miał Heros, który w ostatnim miesiącu osiągnął najlepszy wynik pod kątem różnych aktywności (zazwyczaj były to wyświetlenia). Teraz wybór będzie miał charakter bardziej synodalny.
Wkrótce będziecie się mogli zapoznać z wynikami Ich wyborów.
@Wiktor Dla mnie fajniej było do tej pory...głosowania nie zawsze idą w parze z frekwencją...
Rozumiem Cię @agat13,
chcemy zrobić tak, żeby każdy w miarę możliwości miał w jakimś stopniu wpływ na wybór nowego zdjęcia. I żeby to było coś nowego! Tak jak do tej pory - nadal ten przywilej należy do Herosów.
Może z frekwencją nie będzie tak źle.
@Wiktor Optymistycznie: pożyjemy, zobaczymy...