Piękne urodzinowe osiągnięcie wpadło. Dziękuję
Oczywiście trzeba zadziałać z działem NJU, na życzenie użytkowników forum
@Rafałnapisał(-a)
sa urodziny jest tort i moja Orangeowa 18stka 🥳🥳 Jak świętować to świętować
super focia.
@Mareknapisał(-a)Wszystkiego najlepszego
Nasz Orange! 🥳
Użytkownicy, Herosi! Życzę Wam, aby każdy dzień na forum był źródłem nowej wiedzy, cennych informacji i pozytywnej energii. Razem budujemy społeczność, która od
lat wspiera się nawzajem - a to... dopiero początek
Dzisiejszy dzień
jest dla mnie podwójnie ważny. Mija bowiem rok odkąd dołączyłem do Was . Dziękuję Wam za zaufanie i aktywność. Wasze zaangażowanie motywuje mnie do dalszych działań 🫡
Na koniec szczególne podziękowania kieruję do załogi forum. Bez Waszego zaangażowania nie byłoby możliwe utrzymanie tak wysokiego poziomu dyskusji.
Dziękuję @Wojciech , @Michał , @Wiktor , @Bartłomiej za ciężką pracę, profesjonalizm i zaangażowanie. Wasze wsparcie jest nieocenione.
@Rafał🫵 życzę powodzenia w nowych wyzwaniach oraz sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Mamy nadzieję, że pozostaniesz z nami jako aktywny użytkownik
Jeszcze raz dziękuję każdemu z Was za ten wspaniały rok i mam nadzieję, na wiele kolejnych, pełnych sukcesów i pozytywnych wrażeń.
Trochę smutek, że @Rafał ubywa z Zespołu. kto teraz będzie robił wizualizacje Gali?
Jestem spokojny o wizualizacje gali, dadzą sobie chłopaki doskonale radę, a w razie czego pomogę
@ketrasaArturnapisał(-a)Piękne urodzinowe osiągnięcie wpadło. Dziękuję
Oczywiście trzeba zadziałać z działem NJU, na życzenie użytkowników forum
W sumie jakby był dział na forum to już można byłoby powoli wyłączać tamtejsze forum.
Na jakim etapie jest ten pomysł?
@Rafałnapisał(-a)Jestem spokojny o wizualizacje gali, dadzą sobie chłopaki doskonale radę, a w razie czego pomogę
Także komentarzem głosowym
Dlatego pytam, czy nadal Rafał będzie, chociażby w tym zakresie, miał wkład w kolejne prezentacje galowe.
9 to piękna cyfra!