Nie można wyświetlić tego widżeta.

❄️ Grudniowe Wyzwanie - Kosmiczne Odliczanie 🪐

ROZWIĄZANE

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19940
  • 57618
  • 783

@Ianus72 konkurs zawsze w jakimś stopniu mobilizuje, bo jednak widać ruch na NO 🤗

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 485
  • 1936
  • 8

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Ianus72 konkurs zawsze w jakimś stopniu mobilizuje, bo jednak widać ruch na NO 🤗

Czyli nie ma normalnej aktywności... Więcej pytań, więcej odpowiedzi... czasem wynikających wyłącznie z trwania konkursu. Tym bardziej ciekawe byłoby porównanie aktywności w czasie konkursu i poza nim. Żeby nie było, że ktoś ma parcie na cokolwiek...

Ale w sumie po to chyba był ten konkurs, żeby aktywność wzrosła?

• 19940
  • 57618
  • 783

@Ianus72 w takie zestawienia wgląd pewnie mają moderatorzy. Zawsze na koniec roku i na urodziny Forum NO podają jakiś fragment statystyk. Zbiera się tego, a zbiera 🤗

• 19940
  • 57618
  • 783

Dziękuje za wspólną zabawę 🤗 👏

• 619
  • 2612
  • 5

Myślę ,że ta zależność działa w dwie strony.

Jest konkurs to jest więcej pytań jak jest więcej pytań automatycznie  pojawia się więcej odpowiedźi bo jest konkurs. 

Czasem jest taki miesiąc że niewiele się dzieje także myślę że nie ma co tego demonizować i doszukiwać się zależności między odbywającym się konkursem a większą aktywnością użytkowników, nawet jeśli tak jest to nikomu niczego nie udowodnimy a warto też mieć na uwadze fakt że to polskie forum 🙂    

• 485
  • 1936
  • 8

Może kolejny konkurs powinien odbywać się na odwrotnych zasadach? Nagrody za brak aktywności?

Zamiast czepiać się tych, którzy pisali proponuje skierować pretensję do autorów konkursu bo to oni takie a nie inne zasady ustalili...

Zespół Nasz Orange
  • 286
  • 4325
  • 20

Ostatnia tabela z wynikami 👨‍🎓 została już opublikowana, to znak że nasze ❄️Grudniowe Wyzwanie🪐 dobiegło końca 🎊🎉

Pragniemy Wam przedstawić listę zwycięzców, którzy wykazali się w tych dniach największą pracowitością, a i ich wpisy obfitowały w lajki 😁

1. @ketrasaArtur 
  2. @Ianus72 
  3. @j131 
  4. @IreneuszCD 
  5. @agat13 
  6. @_Artek_ 
  7. @bluesmanniaki 
  8. @tolek 
  9. @Piotrekk85 
  10. @Januszbba 

Ogromne gratulacje dla całej dziesiątki, ale również dla tych którzy nie zmieścili się na liście 👏 Wszyscy byliście świetni, a rywalizacja trwała do samego końca ⚖️ Emocje udzieliły się także nam 🌡 i z zaciekawieniem obserwowaliśmy roszady w tabeli.

Cała dziesiątka otrzymuje unikatową Odznakę kosmiczną 🏅 która to jeszcze dzisiaj pojawi się na Waszych profilach 🙂

Pierwsza szóstka w nagrodę otrzymuje prezenty rzeczowe 🎁 dlatego prosimy Was o kontakt na nasz adres mailowy 📬 NaszOrange@orange.com w celu dopełnienia formalności regulaminowych i możliwości wysłania gadżetów. Ponadto TOP3 otrzymuje bonusowe punkty stosownie do zajętego miejsca 💪

Jeszcze raz gratulacje i wielkie brawa 👏👏👏

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 377
  • 2316
  • 0

@_Artek_napisał(-a)

Myślę ,że ta zależność działa w dwie strony.

Jest konkurs to jest więcej pytań jak jest więcej pytań automatycznie  pojawia się więcej odpowiedźi bo jest konkurs. 

Czasem jest taki miesiąc że niewiele się dzieje także myślę że nie ma co tego demonizować i doszukiwać się zależności między odbywającym się konkursem a większą aktywnością użytkowników, nawet jeśli tak jest to nikomu niczego nie udowodnimy a warto też mieć na uwadze fakt że to polskie forum 🙂    

Nie ma potrzeby udowadniać, przyznaję się bez bicia, że przez pierwsze 2 dni zaglądałem także do tematów które mnie niezbyt interesowały (bo konkurs!) oraz że napisałem temat o obsłudze paczkomatów (i tak kiedyś zamierzałem o tym napisać!) bo konkurs 🙂

• 19940
  • 57618
  • 783

Dziękuję za wspólną zabawę konkursową. Gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim biorącym udział w konkursie i udzielającym się na forum NO.

Brawa dla zespołu NO za przygotowanie i zorganizowanie fajnej zabawy konkursowej.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 1158
  • 3785
  • 0

@Michał  Dziękuje za wyróżnienie 🙂 i gratulacje dla pozostałych z 10 🙂