Nie można wyświetlić tego widżeta.

❄️ Grudniowe Wyzwanie - Kosmiczne Odliczanie 🪐

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6580
  • 26924
  • 217

Również dołączam się do gratulacji i podziękowań. Jakimś cudem rzutem na taśmę wylądowałem na pudle, więc tym bardziej wyrazy aprobaty z mojej strony będą zrozumiałe. 😉

Zespół tym razem postarał się o interesujący zestaw punktowanych indeksów, doceniam włożony w to wysiłek intelektualny, to na pewno nie było łatwe.

Końcowa tabelka jest dość płaska, więc widać, że założenia w dużej mierze udało się zrealizować. Trochę zbyt mocno może zaważyła ostatnia faza, którą najłatwiej było zmanipulować, wszyscy liderzy pisali posty na każdy temat. Przyznaję bez bicia, że gdyby nie konkurs, to niektórych z nich bym nie napisał.

Ciekawy materiał także do przemyśleń - może warto było te procenty jeszcze jakoś odfiltrować/normalizować, tak żeby podbić wagę wypowiedzi oryginalnych i merytorycznych, a obniżyć tych powiedzmy niewiele wnoszących? Rozumiem doskonale że to nie jest łatwe i pewnie na potrzeby tej zabawy szkoda wytaczać działa, ale ciekawe jak inni to widzą?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14408
  • 59153
  • 721

@j131  wszelakie statystyki podlegają kreatywnej księgowości. Nie znajdziesz złotego środka. 

Aktywności zaginające czasoprzestrzeń są widoczne i tylko gdybym zrozumiał punktację ( co przyznam się przez lenistwo umysłowe jakoś mi po drodze nie było) to może by coś i kusiło, abym wywarł wpływ na wyniki końcowe...

A tak to ok prostu byłem aktywny ( no, może bardziej o 10% w stosunku do normalnej działalności na forum) bo umyślilem sobie zawalczyć o to 5 miejsce...😁

Grunt to dobra zabawa...i ten dreszczyk emocji czy uda się wywalczyć plecak 

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2569
  • 13793
  • 68

Konkurs nie był trudny i zasady były w miarę do realizacji, bez spinki szedłem, bo tylko rozrywka mi pasowała, oby więcej takich konkursów na forum NO 😄