- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w zniżce za efakturę (dla nowych i przedłużających)
Wlasnie zrobilem officjalna reklamacje na ten ruch mowiac i poprosilem o odpowiedz Orange na pismie. Pewnie dostane formatke no ale zobaczymy. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62napisał(-a)jakto nie ma 😉 @xeth przecież są do pozyskania prezenty od Orange - dodatkowe GB, czy też darmowe usługi - tak jest napisane na blogu 😉
Co do osób starszych, jak dla mnie to trochę naciągana argumentacja, że stracą bo się nie logują... i nie będą, bo niby nie potrafią, ale jakoś e-mail do otrzymywania efaktury został podany. Jeśli jest to e-mail dziecka czy wnuczka, to ten przysłowiowy wnuczek może wykonać logowanie, za dziadków.
To że podają e-mail nie znaczy że muszą z niego korzystać czy nawet korzystają. Mając nr kom w Orange dostaną sms z kwota do zaplaty. Też mogą podać aby fv przychodziły na portal Orange czy na MO a nie korzystają z tych serwisów. Słabe to aby prosili się do wnuczków o logowanie.
Było w miarę dobrze to trzeba było to popsuć jakimis chorym wymogiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA , żeby było jasne. Ja nie jestem zwolennikiem nowych reguł. Wcześniej dałem wyraźnie negatywną opinię odnośnie uzasadnienia zmiany zasad nabycia uprawnienia do ulgi.
- « Poprzedni
- Następny »