- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa usługa - Utrzymanie numeru w sieci w ofercie na kartę.
Witam
@ketrasaArtur Czy możesz podać jaki to operator , bo jestem bardzo zainteresowany zmianą operatora , ponieważ mam włączoną płatną usługę na różnych smartfonach - KWR do marca 2023 i wychodzi na to że to się nie liczy , to po co brali za to opłatę , to teraz żeby utrzymać wszystko w sieci mam co miesiąc płacić od nowa ? Przecież to jest poplątane z pomieszanym ! Jeżeli nie możesz podać publicznie tutaj , to wyślij mi wiadomość , dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komunikat w tej sprawie pojawił się w dziale komunikaty (na samym dole strony, szare napisy na czarnym tle, oddzielone pionowymi kreskami)
https://www.orange.pl/omnibook/nowa-usluga-utrzymanie-numeru-w-sieci-zmiana-cennikow-orange-na-karte
Cóż, porządków w pre-paid ciąg dalszy. To było w sumie do przewidzenia 🙁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobra ale co w przypadku kiedy mam 2zł i włączony rok ważności konta, wtedy te 2zł zjada i co dalej? Wchodzę na minus z każdym miesiącem??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro komunikat wczoraj przeczytałem , ale nigdzie nie ma a ten temat ogólnodostępnego regulaminu , kiedy i gdzie będzie dostępny dla zainteresowanych takich jak np. ja ? , ponieważ mam KWR do marca 2023 i coś z tym muszę zrobić , na pewno drugi raz nie będę płacił , żeby utrzymać aktywne konto w sieci !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oby było tak że wystarczy na sekundę gdzieś zadzwonić żeby wykonać płatną aktywność, żeby za miesiąc nie zjadło 5zł, tak jest w Play i chyba w Plus.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikuunapisał(-a)Dobra ale co w przypadku kiedy mam 2zł i włączony rok ważności konta, wtedy te 2zł zjada i co dalej? Wchodzę na minus z każdym miesiącem??
Zaczekajmy na regulamin, wtedy powinniśmy dokładnie wiedzieć na czym stoimy.
Aha, jak ktoś dostanie smsa lub maila przed 4. kwietnia o tej zmianie to proszę o sygnał w tym wątku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro ,ale ile można czekać i co będzie szybciej , usługa która z automatu zacznie obowiązywać , czy tajemniczy regulamin , którego na dzień dzisiejszy nie ma .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma regulaminu ale będzie przecież, usługa wchodzi dopiero w kwietniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety dla dotychczasowych klientów którzy zakupili doładowanie przed wejściem zmian - będą duże kary UOKiK. A i tak przecież te kary płacą klienci - a nie Orange. Bo my płacimy za usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko ok tylko co z usługami "Więcej czasu na wszystko" za 29zł? Co z pakietem za 360 zł na ROK? Same niewiadome.