- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany, zmiany
Cześć,
chciałem tu napisać jakiś dobry, trochę dowcipny, ale też głęboki tekst, jednak byli tacy co w podobnej sytuacji zrobili filmik, więc skoro i tak przegrywam na starcie, to dam sobie z tym spokój i wybiorę prostotę, w końcu zasada BUZI (KISS) po coś powstała.
Dziś opuszczam zespołu Nasz Orange, oraz samo Orange Polska, poszukam nowych doświadczeń, na początek poza branżą, a potem się zobaczy.
Moje miejsce...
A nie, o tym jeszcze cicho sza! Bądźcie jednak czujni bo już niedługo...
Mam nadziej, że nie zniknę z forum, w końcu teraz, jako klient będę pewnie potrzebował fachowych porad, ale to pokaże czas.
Chciałem wszystkim użytkownikom forum, a w szczególności herosom, przyjaciołom i reszcie zespołu NO, podziękować za wspólne tworzenie tej społeczności.
Mam nadzieje, że też będziecie miło, a przynajmniej nie negatywnie, wspominać czasy mojego rządzenia się tutaj.
Jeszcze raz dzięki!
Jeszcze przez chwile moderator Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany, zmiany
Też Podziękowania za Wszystko na NO 😉
Powodzenia na Nowym 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany, zmiany
No cóż...ja zdobędę się na oryginalność, graniczącą że specyficznym poczuciem humoru. @Mikołaj wystawił nam rogi renifera jako leśną zdobycz, a sam rejteruje do Laponii w poszukiwaniu wrażeń. Czego nowego św. Mikołaju tam się spodziewasz, prócz sterty listów od grzecznych i mniej grzecznych dzieci? Życzę Ci rychłego powrotu na stare, sprawdzone "śmieci", albo jak nie zechcesz wrócić, to chociaż od czasu do czasu "daj zarobić" forumowiczom na oznaczonych przez Ciebie (jako klient) rozwiązaniach. Powodzenia 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany, zmiany
Dziękuję @Mikołaju za masę rzeczy, których się przez przeszło dekadę przy Tobie nauczyłem.
Smuteczek
... Zawsze zmiana jest początkiem czegoś nowego :). I tego się trzymajmy!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany, zmiany
Oj Wiktor, żeby tak od razu wypominać te złe nawyki, które mimochodem rozprzestrzeniam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz