Nie można wyświetlić tego widżeta.

🚧 Zmiany w dziale Pomysły 💡

Anonim

Nie dotyczy

Wkrótce zmiany w dziale Pomysły 💡

@Anonim myÅ›lÄ™ że "Opiekun dziaÅ‚u PomysÅ‚y" bÄ™dzie aktywny, bo obecnie to PomysÅ‚ jest, spoÅ‚eczność NO tylko o PomyÅ›le dyskutuje, to wyglÄ…da tak jakby tylko forumowiczom zależaÅ‚o na zmianach, nie taki chyba zamysÅ‚ byÅ‚, jeÅ›li to ma tak dalej być to czarno widzÄ™ ten dziaÅ‚.

Anonim

Nie dotyczy

Tak z marszu aplikacja na Android by siÄ™ przydaÅ‚a dla Samsung ICU 100, w PomysÅ‚y nijak tego dodać siÄ™ nie da, może dodać kategoriÄ™ Aplikacje czy Innowacje.

Anonim

Nie dotyczy

@Anonim, jesteś w gorącej wodzie kąpany i dosyć pobieżnie czytasz ten temat:

Artur.PNG

Anonim

Nie dotyczy

Czytam dobrze, chciałem już wysmażyć Pomysł puki świeży.

Ale poczekam skoro idÄ… zmiany, oby nie za dÅ‚ugo @Anonim ðŸ˜‰

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6113
  • 109

Widzę to tak, że Pomysły łączą Was - innowacyjnych klientów - z Orange i umożliwiają Wam otwarte przekazanie do pracowników Orange swoich sugestii. Opiekunowie Pomysłów będą pilnować, aby Wasze pomysły trafiły do odpowiednich osób. Wydaje mi się, że to jest najważniejsze w tym dziale. Niemniej zgadzam się, że fajnie byłoby podyskutować i poznać zdanie większej liczby osób, a do tego potrzebne jest zwiększenie popularności tego działu, więc po wdrożeniu zmian w Pomysłach na pewno do tego wrócimy 🙂

Anonim

Nie dotyczy

@Artur, niektóre pomysły mogłyby być "żywcem wyjęte" z komentarzy nt. usług, gdzie klienci wprost się skarżą, czy nie można by było...etc. Gdyby po wdrożeniach wyłapywano takie bolączki (przez modów, pracowników śledzących forum i Herosów), to niezły bagaż by się uzbierał. Ale to hipotetyczne mrzonki. Ważne jednak, że coś się w końcu będzie działoEmotikon: Szczęśliwy

• 2060
  • 6113
  • 109

Nowe, prostsze statusy już są widoczne, więc przenoszę temat do działu dostępnego dla wszystkich. Ponieważ pisaliśmy tu w grupie zamkniętej to jeśli ktoś z Was wolałby, aby jego komentarze nie były widoczne dla wszystkich to szybciutko niech pisze do mnie wiadomość prywatną 🙂

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 391
  • 1434
  • 16

Zmiany bardzo na +++! 🙂 

• 2060
  • 6113
  • 109

Jesteśmy w trakcie przenoszenia pomysłów (także zamkniętych) do nowych kategorii, przepraszam, jeśli zaspamowałem Was powiadomieniami... 🙂

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32712
  • 38391
  • 1384

Tylko 42 🙂