- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Misiek62Gratulacje żeby nasi Ex z Orange mieli taka wiedze jak my na forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Misiek62, nie bajdurz, tylko przyjmuj na klatę wszystkie gratulacje, jako wyraz Twojej wiedzy. Moje najszczersze gratulacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Matt55 napisał(-a):
Gratulacje! Liczba punktów, rozwiązań i komentarzy robi wrażenie! 😉
@Matt55 ciekawe, że dopiero przy 2000 komentarzu @Artur zauważył, że mam rangę eksperta ;). Zaintrygowany tą kwestią chciałem sprawdzić w powiadomieniach, ale podczas pobieżnego przejrzenia powiadomień za ostatnie 2 tygodnie (tylko tyle mam dostępne) nie trafiłem na to, które informowało mnie o osiągnięciu tego poziomu/rangi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Artur napisał(-a):
@Misiek62, a może zerknij do skrzynki mailowej? Wiadomość o zmianie rangi ma tytuł "Gratulacje! Masz nową rangę w Nasz Orange" 🙂
@Artur gdybym już dawno nie wyłączył wszelkich powiadomień na e-mail, to pewnie wcześniej niż @Adept zgłosiłbym błąd w treści wiadomości 😉 ... nie mam żadnych wiadomości od NO w mojej skrzynce.
Update.
@Rafał wcześniejsze podziękowanie za gratulacje z okazji osiągnięcia rangi Eksperta oczywiście odnosi się także do Twoich i ewentualnych przyszłych - od innych użytkowników - tylko żeby nie było, że domagam się następnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Misiek62 napisał(-a):
Matt55 napisał(-a):
Gratulacje! Liczba punktów, rozwiązań i komentarzy robi wrażenie! 😉@Matt55 ciekawe, że dopiero przy 2000 komentarzu @Artur zauważył, że mam rangę eksperta ;). Zaintrygowany tą kwestią chciałem sprawdzić w powiadomieniach, ale podczas pobieżnego przejrzenia powiadomień za ostatnie 2 tygodnie (tylko tyle mam dostępne) nie trafiłem na to, które informowało mnie o osiągnięciu tego poziomu/rangi.
@Misiek62Ja mam powiadomień więcej niż dwa tygodnie nawet powyżej jeden miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
vdsl2 napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
Matt55 napisał(-a):
Gratulacje! Liczba punktów, rozwiązań i komentarzy robi wrażenie! 😉@Matt55 ciekawe, że dopiero przy 2000 komentarzu @Artur zauważył, że mam rangę eksperta ;). Zaintrygowany tą kwestią chciałem sprawdzić w powiadomieniach, ale podczas pobieżnego przejrzenia powiadomień za ostatnie 2 tygodnie (tylko tyle mam dostępne) nie trafiłem na to, które informowało mnie o osiągnięciu tego poziomu/rangi.
@Misiek62Ja mam powiadomień więcej niż dwa tygodnie nawet powyżej jeden miesiąc.
@Anonim moim skromnym zdaniem o tym za jaki okres wyświetlą się powiadomienia przesądza ich liczba, a nie data... pewnie po prostu w ostatnich dwóch tygodniach sypnęło u mnie taką liczbą powiadomień, że najstarsza ma wskazanie iż jest z przed 2 tygodni.
żeby rozwiać wątpliwości - dół ostatniej podstrony wykazu powiadomień - brak przycisku "pokaż więcej".