- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
maciejnet napisał(-a):Witam wszystkich jako nr 10001 🙂 zabrakło kilka sekund. Jeszcze wczoraj wieczorem nie myślałem, że uda się tak fajnie zarejestrować.
@maciejnet, witamy jako 10001 członka Społeczności NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@maciejnet oj prawda zabrakło bardzo nie wiele 😉 Witamy serdecznie ;)!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Rafał napisał(-a):@maciejnet oj prawda zabrakło bardzo nie wiele 😉 Witamy serdecznie ;)!
@RafałMoże ja otrzymam jakiś gadzet za 10000?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Przypadek 🙂 już miałem komputer wyłączać ale jeszcze spojrzałem na forum. Na liczniku 9999. Myślę, że się uda 🙂 Ale formalności zabrały trochę czasu. Nie mniej czytam was już dobre pół roku, a od kilku miesięcy podłaczony światłowód. Dzięki forum można było sporo się dowiedzieć o ftth orange. Tak konkretnie, bez śmiecy (np. problem z telia).
Jeszcze raz pozdrawiam i spadam spać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
maciejnet napisał(-a):Przypadek 🙂 już miałem komputer wyłączać ale jeszcze spojrzałem na forum. Na liczniku 9999. Myślę, że się uda 🙂 Ale formalności zabrały trochę czasu. Nie mniej czytam was już dobre pół roku, a od kilku miesięcy podłaczony światłowód. Dzięki forum można było sporo się dowiedzieć o ftth orange. Tak konkretnie, bez śmiecy (np. problem z telia).
Jeszcze raz pozdrawiam i spadam spać 😉
Masz na pamiątkę dowód....zabierz pod poduszkę i niech Ci się darzy
Rywalizacja o sekundy...to jest super
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
vdsl2 napisał(-a):
Rafał napisał(-a):@maciejnet oj prawda zabrakło bardzo nie wiele 😉 Witamy serdecznie ;)!
@RafałMoże ja otrzymam jakiś gadzet za 10000?
@Anonim,oj tak! I jeszcze za refleks należy Ci się...pochwała w jadłospisie oraz mój uśmiech bezzębny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Oj to były pasjonujące sekundy, podzielam Twoje zdanie @Anonim 🙂 Na pamiątkę również zostawiam ten wpis z okazji 10 tys użytkowników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Rafał napisał(-a):Oj to były pasjonujące sekundy, podzielam Twoje zdanie @burebusek 🙂 Na pamiątkę również zostawiam ten wpis z okazji 10 tys użytkowników.
@Rafał, no to masz:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Rafał napisał(-a):Oj to były pasjonujące sekundy, podzielam Twoje zdanie @burebusek 🙂 Na pamiątkę również zostawiam ten wpis z okazji 10 tys użytkowników.
@Rafał, ja dopiero teraz ochłonąłem. Też się pochwalę...bo nie spodziewałem się. Zainspirował mnie @Misiek62 z błędami z rozwiązaniami. Osiągnąłem też 10-tysięcznik
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Gratulacje również i dla Ciebie @Anonim. Wieczór trafiony w 10-tkę, można by tak powiedzieć 😉