- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamykanie tematów?
Piotrekk85 napisał(-a):
A jakiś powód?
@Piotrekk85, może ja odpowiem, ponieważ jestem po intensywnej lekturze 64-ech stron z tematami. Zostało mi jeszcze 33 strony, bo trzy od setki też "odfajkowane". Każda strona, to 20 tematów. Były u mnie problemy z powiadomieniami na e-maila (przegląd, oznaczanie rozwiązań), stąd chciałem definitywnie zamknąć pomarańczowe ikonki żarówy, czyli to, co nie przeczytałem, albo nie zostało przeze mnie do tej pory rozwiązane. Teraz na bieżąco spływają na e-maila powiadomienia, więc jest spoko. Wracając do meritum, żeby nie było tak łatwo, musiałeś w takim temacie przejrzeć wszystkie strony konkretnego tematu, by żarówka "zgasła". No i niejako przy okazji, nagromadziło się do tego momentu sporo tematów z jedną, lub dwoma odpowiedziami. I co ciekawe, ostatnie logowanie usera zakładającego dany temat, kończyło się albo na opisanym przez siebie problemie, albo (rzadziej) na ostatniej odpowiedzi. I tyle zachodu o nic. Może uznał(a), że nie warto, albo problem został rozwiązany poza założonym tematem. Więc albo zamknąć takie tematy i zarchiwizować, a zostawić pozostałe z rozwiązaniami, oraz te, które "żyją" mimo upływu czasu. Pozmieniały się różne funkcjonalności zagadnień i treści w nich zawartych z powodu wprowadzania NMO. @Anonim, jeżeli zgłosisz to jako pomysł, dam łapkę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamykanie tematów?
@AnonimMyślę ze nie trzeba zakładać to w pomysłach a wystarczy tylko przenieś jak było tu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamykanie tematów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamykanie tematów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamykanie tematów?
mabud73 napisał(-a):
Też się chętnie podepnę pod temat...wszystko co związane z porządkiem i ładem na forum jest ok 😉 Też jestem za przeniesieniem wątku do pomysłów....
@mabud73Już nie długo postanie taki pomysł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj