- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyświetlanie rozwiązań w profilu
@Rafał, @Artur, @Piotrek jak to jest z tymi rozwiązaniami... taki sobie przykład... @Anonim założył ten temat, rozwiązanie przypisane Arturowi, a w wykazie rozwiązań u Pablo_ck widać ten temat, co odczytuję jakoby on zaliczał się do tych 91, które ma liczone. Zaraz załączę zrzut 2 zakładek przeglądarki.
PS... nie będę robił nowego tematu i zgłoszenia... ale znowu w powiadomieniach mam dwa razy info o osiągnięciu rangi - poziom 28... dobrze, że nie jak wcześniej bywało iż była infomrmacja o wyższym a potem o niższym poziomie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czasem coś się miksuje z rozwiązaniami...mi jedno gdzieś kiedyś nawet zaginęło 😜 Ale jedno w tą czy w tą to 😜 😜 Ja nie zauważyłem tego co Ty...ale jeśli to błąd to 🙂 Proszę o jego naprawę 🙂
EDIT: faktycznie masz @Misiek62 rację...ciekawe jak u innych...trzeba to prześledzić 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też dziwna jest sprawa z punktami "Użytkownik miesiąca"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam propozycję.....zbudować od nowa platformę NO bo ta już "kuleje", albo zmienić firmę która ją "tworzy" 😜 😜 To tak trochę żartobliwie piszę, ale...błędów jest sporo i uważam że trzeba się nad nimi skupić a nie nad wprowadzaniem nowych i moim zdaniem niepotrzebnych nowych funkcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja go już nie mam od kilku dni 😜 Ale wybaczamy 😜 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur To superJa już wiem, kiedy będzie, ale nie powiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale czy ten wykres jest potrzebny?? Dla mnie za dużo tego, jak wykres to po co punkty?? Albo jedno, albo drugie.
Przyszedł mi pomysł na kolejny test - "odlubię" komuś rozwiązanie i przyznam je ponownie (to samo), tylko już w nowym okresie rozliczeniowym. Zobaczymy jak zachowają się rankingi 🙂 Tak więc przepraszam że ktoś będzie moim testerem 🙂 @mabud73 pewnie nie będzie miał nic przeciwko?? 😜
EDIT: Test pozytywny, działa ok 🙂 Nic się nikomu nie naliczyło, tak więc w tym aspekcie wszysgo "gra" oki.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »