- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):Update... kurcze ten automat kontroli "przyzwoitości języka" nawe k...rde wycina?
No właśnie sam się zdziwiłem, aż tak święci nie chcemy być 😉 Zaraz usunę "kurde" z blokowanych 🙂
pablo_ck napisał(-a):
Ale fajny koncert życzeń, to ja poproszę dla Top 10 użytkowników po iPhonie 😅 Może być po 5s 😜 A co 😎 Oczywiście mój wpis kredyt stricte żartobliwy. A lajki, każdy lubi 😁
Dżizas, Pablo, Mikołajki dopiero w grudniu! 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):
Ale fajny koncert życzeń, to ja poproszę dla Top 10 użytkowników po iPhonie 😅 Może być po 5s 😜 A co 😎 Oczywiście mój wpis jest stricte żartobliwy. A lajki, każdy lubi 😁
Pawle (jak mniemam) zaraz dychę, a może dla top-top, czyli 3... Też bym przygarnął, albo chociażby smatwatcha ... żeby lekko zmodyfikować i zminimalizować oczekiwania.
Wiesz @Anonim latka lecą to kontrola pulsu itd. potrzebna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):Update... kurcze ten automat kontroli "przyzwoitości języka" nawe k...rde wycina?
No właśnie sam się zdziwiłem, aż tak święci nie chcemy być 😉 Zaraz usunę "******" z blokowanych 🙂
pablo_ck napisał(-a):
Ale fajny koncert życzeń, to ja poproszę dla Top 10 użytkowników po iPhonie 😅 Może być po 5s 😜 A co 😎 Oczywiście mój wpis kredyt stricte żartobliwy. A lajki, każdy lubi 😁Dżizas, Pablo, Mikołajki dopiero w grudniu! 😉
Toć możemy poczekać do grudnia, a nwet sylwestra... byleby
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale, żebym się musiał domagać i jeszcze Artura (bez mojego udziału) na urlopie pobudzać... f s t y d...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Edit.
A ja z uporem wracam do tych nieszczęsnych powiadomień mail bo znowy miałem co kasować z poczty....:(
Co ciekawe w tym samym czasie na forum koło tego "dzwonka" sygnalizowane były 2 odpowiedzi w 2 wątkach a więc prawidłowo...
Mój wniosek z tych obserwacji: Informacja dla poczty jest pobierana z innego miejsca i sypie mailami bez względu na to czy poprzednie zostały przeczytane. Jeżeli będzie 10 odpowiedzi w temacie to poleci 10 maili a powinien jeden. 😄
Może pobierać informację o odpowiedziach spod tego "dzwonka"?
Czyli jeden mail w momencie pojawienia się cyferki, przy zmianie cyferki bez maila drugi mail bo liczba wskazuje ilość wątków w których odpowiedziano.
Mam nadzieję że dość dokładnie wytłumaczyłem o co mi chodzi... 😄
A przynajmniej że informatycy zrozumieją
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):A ja z uporem wracam do tych nieszczęsnych powiadomień mail bo znowy miałem co kasować z poczty....:(
Co ciekawe w tym samym czasie na forum koło tego "dzwonka" sygnalizowane były 2 odpowiedzi a więc prawidłowo...
Mój wniosek z tych obserwacji: Informacja dla poczty jest pobierana z innego miejsca i sypie mailami bez względu na to czy poprzednie zostały przeczytane. Jeżeli będzie 10 odpowiedzi w temacie to poleci 10 maili a powinien jeden. 😄
Może pobierać informację o odpowiedziach spod tego "dzwonka"?
Czyli jeden mail w momencie pojawienia się cyferki, przy zmianie cyferki bez maila.
Mam nadzieję że dość dokładnie wytłumaczyłem o co mi chodzi... 😄
A przynajmniej że informatycy zrozumieją
@Jozefg dlatego ja wyłączyłem wszystkie powiadomienia na e-mail... co mam przeczytać "system" pozwoli mi znaleźć, co przeoczyć... cóż... z tym trzeba się pogodzić, wykalkulować, co ważniejsze, być zasypywany, czy nie śledzić na 100 tematu w którym dane mi było się wypowiedzieć.