Nie można wyświetlić tego widżeta.

Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Nie bierz tego do serca...to nie nabijanie, tylko miłe przypomnienie, którego celem jest zastosowanie większej ilości "bąbelków" przez nadawców, podczas wysyłania gadźetów Emotikon: Mrugający a na traumę proponuję jutro bąbelki w innej postaci Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2954
  • 7734
  • 198

mabud73 napisał(-a):

Nie bierz tego do serca...to nie nabijanie, tylko miłe przypomnienie, którego celem jest zastosowanie większej ilości "bąbelków" przez nadawców, podczas wysyłania gadźetów Emotikon: Mrugający a na traumę proponuję jutro bąbelki w innej postaci Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Nie biorę, traumę leczę ale wątroba się skarży.

• 2850
  • 4795
  • 121

@Piotrek, macie w skrypcie możliwość dodania dźwięku do nowych powiadomień? Oczywiście z opcją "wyłącz" w ustawieniach. Taki mały "bajer" a umożliwił by bycie na bieżąco przy włączonym komputerze, bez konieczności ciągłego odświeżania strony 🙂 Opcja przy wyświetleniu okienka powiadomień w dolnym, prawym rogu...

@edit: ...takie coś na zasadzie: jestem w domu, robię swoje i w między czasie "inwigiluję" forum nie ślęcząc przy kompie Emotikon: LOL 

Anonim

Nie dotyczy

@mabud73Dobry pomysłEmotikon: Szczęśliwy

• 2850
  • 4795
  • 121

...i to są skutki "pokręconej" pogody...bezsenność spowodowana bujającym się ciśnieniem prowokuje u mnie dziwne pomysły. Mały tuning sugestii powyżej. Ewentualna możliwość zarządzania godzinami w powiadamianiu dźwiękowym...np ustawiam je sobie od 6 do 22, ale to już pewnie kosmos...opcja tylko dla "Orangoholików" Emotikon: LOL

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 182
  • 1072
  • 27

@mabud73, @Anonim dzięki za pomysły ;-)Zobaczymy co z tego będziemy w stanie zrobić

• 2850
  • 4795
  • 121

...namiętnie i z uporem wnoszę o automatyczne wprowadzenie opcji wyświetlania linku podanego w poście, na "w nowym oknie". W standardzie jest "Otwórz na bierzącej stronie". Powoduje to ciągłe "ucieczki" z forum Emotikon: LOL

Computerrepair-1.gif

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1582
  • 21

mabud73 napisał(-a):
". W standardzie jest "Otwórz na bierzącej stronie". Powoduje to ciągłe "ucieczki" z forum Emotikon: LOL

Computerrepair-1.gif

Leniwiec!   😄 

Prawy przycisk myszy - otwórz w (wybierz)

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 391
  • 1436
  • 16

W ramach nowych pomsyłów na Nasz Orange popieram pomysł z dźwiękiem powiadomień i fajnie jakby pojawiła się apka na telefon Nasz Orange. Wtedy można byłoby być częściej i łatwiej bez komputera. Przeszukałem sklep Play i nie znalazłem czegoś takiego, więc zarzucam pomysł. Mam nadzieję, że jest na to realna szansa. 🙂 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18714
  • 186

Jozefg napisał(-a):

mabud73 napisał(-a):
". W standardzie jest "Otwórz na bierzącej stronie". Powoduje to ciągłe "ucieczki" z forum Emotikon: LOL

Computerrepair-1.gif

Leniwiec!   😄 

Prawy przycisk myszy - otwórz w (wybierz)

@Jozefg, ale wiesz, uderzmy się w pierś (przynajmniej co niektórzy) i przyjmijmy, że zalinkowując coś można ustawić żeby otwierało w nowym oknie... więc @mabud73 ma trochę racji sugerując zmianę... albo ustawień, albo zachowań użytkowników.