Nie można wyświetlić tego widżeta.

Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 182
  • 1072
  • 27

@mabud73 bardzo dobry pomysł, pomyślimy jak do tego podejść by zasady były łatwiej dostępne 🙂

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

@Artur mądre rozwiązanie. @Piotrekk85, czyli kwestia rozbudowy "Zaakceptuj jako rozwiązanie" do sprawdzenia przez ekipę i zatwierdzenie, ale wiesz ze wiąże się to z zasypaniem ekipy nowymi obowiązkami? Ktoś to bedzie musiaj przecież zatwierdzić...

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Masz rację. Ale z drugiej strony każdy może w internecie napisać wszystko. Jeśli w złym tonie jest usuwanie błędnych wypowiedzi, zwrócenie uwagi, zatem jakieś inne rozwiązanie by się przydało.

Dla niektórych osób jest to oficjalne źródło informacji...

Dam przykład. Ktoś prosi o podanie aktywacji jakieś usługi na prepaidzie np. Skarbonki. A ktoś Ci podaje komendę na przelew sms i na swój numer 🙂 O ile takich wyłudzeniach można poczytać np. na niebezpieczniku czy innych stronach?

• 2850
  • 4795
  • 121

Piotrekk85 napisał(-a):
Masz rację. Ale z drugiej strony każdy może w internecie napisać wszystko. Jeśli w złym tonie jest usuwanie błędnych wypowiedzi, zwrócenie uwagi, zatem jakieś inne rozwiązanie by się przydało.

Dla niektórych osób jest to oficjalne źródło informacji...

Dam przykład. Ktoś prosi o podanie aktywacji jakieś usługi na prepaidzie np. Skarbonki. A ktoś Ci podaje komendę na przelew sms i na swój numer 🙂 O ile takich wyłudzeniach można poczytać np. na niebezpieczniku czy innych stronach?

Ja również to rozumiem i trzeba takie zachowania tępić...tu praca dla moderatorów, ale generalnie chodzi mi o zbyt gorące dyskusje na forum z przepychankami. Nie pisałem o zwykłych użytkownikach, lecz o filarze NO. Powinniście znać się jak "łyse konie" i nabrać dystansu do pewnych rzeczy Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

...a właśnie... @Piotrek@Artur ...przycisk zgłoś do moderacji lub zgłoś naruszenie...istnieje takowy? Nie wpadło mi to nigdzie w oczy, chyba że ślepota już mnie totalna dopadła, a jeszcze nic nie piłem Emotikon: LOL

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Jest juz taki:

2016.12.30_12h15m30s_001.png

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 721
  • 1691
  • 34

@mabud73

W opcjach posta możesz zgłosić wpis do moderacji. Szczęśliwy mężczyzna

[edit] @Piotrekk85 gratuluje szybkości! Zaskoczony mężczyzna

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1582
  • 21

mabud73 napisał(-a):

przycisk zgłoś do moderacji lub zgłoś naruszenie...istnieje takowy? Nie wpadło mi to nigdzie w oczy, chyba że ślepota już mnie totalna dopadła, a jeszcze nic nie piłem Emotikon: LOL

Jak to nie ma? Z prawej Opcje posta - Zgłoś nieodpowiednią zawartość

• 2850
  • 4795
  • 121

Piotrekk85 napisał(-a):

Jest juz taki:

2016.12.30_12h15m30s_001.png

eee...no zgadza się...wiedziałem ze mi gdzieś to mignęło, ale tak mało dostępne dla zwykłego kowalskiego...ok, po temacie...chylę czoła, mea culpa, albo jednak ślepota Emotikon: LOL dziękuję za sprostowanie @Piotrekk85@Mikołaj i jak zwykle rozbrajajaco spokojny @Jozefg ... Emotikon: Mrugający

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Tu by się przydało info o RTT czyli pisaniu w chwili tworzenia postu przez inne osoby 🙂
Jak jest np. na adminów stron/grup na fejsie... czy na gg...

• 2850
  • 4795
  • 121

Chodzi o "iksiński teraz pisze..." ?