- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
@mabud73 bardzo dobry pomysł, pomyślimy jak do tego podejść by zasady były łatwiej dostępne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur mądre rozwiązanie. @Piotrekk85, czyli kwestia rozbudowy "Zaakceptuj jako rozwiązanie" do sprawdzenia przez ekipę i zatwierdzenie, ale wiesz ze wiąże się to z zasypaniem ekipy nowymi obowiązkami? Ktoś to bedzie musiaj przecież zatwierdzić...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla niektórych osób jest to oficjalne źródło informacji...
Dam przykład. Ktoś prosi o podanie aktywacji jakieś usługi na prepaidzie np. Skarbonki. A ktoś Ci podaje komendę na przelew sms i na swój numer 🙂 O ile takich wyłudzeniach można poczytać np. na niebezpieczniku czy innych stronach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
Masz rację. Ale z drugiej strony każdy może w internecie napisać wszystko. Jeśli w złym tonie jest usuwanie błędnych wypowiedzi, zwrócenie uwagi, zatem jakieś inne rozwiązanie by się przydało.
Dla niektórych osób jest to oficjalne źródło informacji...
Dam przykład. Ktoś prosi o podanie aktywacji jakieś usługi na prepaidzie np. Skarbonki. A ktoś Ci podaje komendę na przelew sms i na swój numer 🙂 O ile takich wyłudzeniach można poczytać np. na niebezpieczniku czy innych stronach?
Ja również to rozumiem i trzeba takie zachowania tępić...tu praca dla moderatorów, ale generalnie chodzi mi o zbyt gorące dyskusje na forum z przepychankami. Nie pisałem o zwykłych użytkownikach, lecz o filarze NO. Powinniście znać się jak "łyse konie" i nabrać dystansu do pewnych rzeczy
...a właśnie... @Piotrek, @Artur ...przycisk zgłoś do moderacji lub zgłoś naruszenie...istnieje takowy? Nie wpadło mi to nigdzie w oczy, chyba że ślepota już mnie totalna dopadła, a jeszcze nic nie piłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest juz taki:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
przycisk zgłoś do moderacji lub zgłoś naruszenie...istnieje takowy? Nie wpadło mi to nigdzie w oczy, chyba że ślepota już mnie totalna dopadła, a jeszcze nic nie piłem
Jak to nie ma? Z prawej Opcje posta - Zgłoś nieodpowiednią zawartość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):Jest juz taki:
eee...no zgadza się...wiedziałem ze mi gdzieś to mignęło, ale tak mało dostępne dla zwykłego kowalskiego...ok, po temacie...chylę czoła, mea culpa, albo jednak ślepota dziękuję za sprostowanie @Piotrekk85, @Mikołaj i jak zwykle rozbrajajaco spokojny @Jozefg ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak jest np. na adminów stron/grup na fejsie... czy na gg...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodzi o "iksiński teraz pisze..." ?