Nie można wyświetlić tego widżeta.

Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Jeszcze trzeba zrobić kategorię o dziadku w Wehrmachcie...

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18714
  • 186

vdsl2 napisał(-a):

@Artur Ja bym podzieli jeszcze na Jestem klientem Orange Nie jestem klientem Orange.

Czy ja wiem @Anonim, aż tak segregować? 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

...i o poczcie w Koluszkach i o sytuacji w sejmie...i robi nam się wielotematyka jak milion innych w siecii...gdzieś ucieka idea "Społeczności"...
Anonim

Nie dotyczy

Misiek62 napisał(-a):

vdsl2 napisał(-a):

@Artur Ja bym podzieli jeszcze na Jestem klientem Orange Nie jestem klientem Orange.

Czy ja wiem @vdsl2, aż tak segregować? 

W ten sposób będziemy wiedzieli z kim mamy do czynienia czy posiada usługi w Orange, czy nie.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

A czy uważasz że osoby co nie są klientami Orange tu zaglądają?

Jeśli tak, to chcą zostać - nie ma co ich segregować 🙂

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1582
  • 21

vdsl2 napisał(-a):

Misiek62 napisał(-a):

vdsl2 napisał(-a):

Czy ja wiem @vdsl2, aż tak segregować? 

W ten sposób będziemy wiedzieli z kim mamy do czynienia czy posiada usługi w Orange, czy nie.

To chyba nie jest dobry pomysł....

Jeżeli już to okienko z nazwą sieci pod nickiem do samodzielnego wypełnienia

Anonim

Nie dotyczy

@ArturMoja propozycja jest, tak pod spodem Ostatnia aktywność powinna, byc jeszcze godzina ostatniego logowania.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Przydało by się więcej odnośników do "Zasady Nasz Orange". Mały link/przycisk z poziomu zakładania tematu/pisania posta, chociażby taki jak etykieta. Mile widziana byłaby też mała, kosmetyczna poprawka w "Zasadach" w postaci dopisania formułki o dokładniejszym, bardziej wyczerpującym opisywaniu problemu, np. model telefonu czy innego sprzętu, jaki plan/usługa, czy chociażby okres użytkowania. Przez te kilka dni zauważyłem że użytkownicy wpadający tu prosto z "sieci", często o tym zapominają i trzeba ich "ciągnąć za język".

@edit...zapomniałem o jeszcze jednej sugestii. Otóż odnosząc się do niektórych dyskusji w wątkach, proponuję w dziale "Specjalne", dostępnym tylko dla ścisłej grupy stałych bywalców, zamieściścić temat zatytułowany "Gorące dyskusje i wyjaśnianie wewnętrznych nieporozumień", tak, aby pewne sprawy nie były poruszane na oczach użytkowników. Tu ukłon w stronę @Artur, @Piotrek, @Mikołaj. Wygląda to mało profesjonalnie, a wręcz żenująco, jakkolwiek by nie było to tłumaczone i rozumiane. Pozdrawiam @Piotrekk85 i @Misiek62 Emotikon: Bardzo szczęśliwy bez obrazy Panowie...Też lubię się poprzepychać, ale z regóły "za garażami" a nie na środku ulicy... Emotikon: Mrugający

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

@madbud73: przydałaby się opcja na "zatwierdzone" rozwiązania sprawy. Problemu by nie było.
Poza tym internet zostawia ślady. Za kilka tygodni ktoś wyszuka w wątek, być może wykona nie przemyślaną czynność.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

Bardzo podoba mi się pomysł przypomnienia zasad podczas pisania postu. Może najlepiej byłoby, aby zasady wyświetlały się podczas zakładania pierwszego tematu, a przy kolejnych już nie?