- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Rzeka witam jak i inni, deklarując, jak to w Naszym Orange dominuje, chęć udzielenia pomocy.
A teraz, po przywitaniu czas abyś opisała problem, który Cię nurtuje, choćby po to, by faktycznie uzyskać wskazówki, które pozwolą na jego rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Ahoj @Rzeka Nie przypominam o zapięciu pasów . Baw się dobrze i odnajdź to czego szukasz, znajdź też czasem to, czego szukają inni. Bądź literalnie rzeką 👍💦
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Hej ho, czołem forumowicze. Przyglądam się Wam jakiś czas, ale w końcu do rejestracji skusiła mnie zapowiedź AMA. Jak nie prześpię to na bank jakąś perełkę wrzucę. Pozdrawiam Was! 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
cześć i czołem, witamy Cie w pomarańczowej społeczności Nasz Orange i mamy nadzieję, że będziesz chętnie i często nas odwiedzać :😉 Zachęcam do ustawienia sobie przypomnienia naszej AMA, tam na pewno znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania dotyczące oferty na kartę 🙂 Miłego użytkowania i przeglądania naszego forum 💪😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Dziedrik witaj na forum NO. Czasami musi pojawić się ciekawostka, aby zarejestrować się na forum. Ja też zawitałem na NO z powodu pojawienia się usługi/wydarzenia.
Działaj, korzystaj i dziel się swoją wiedzą na NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Dziedrik nie ukrywam, że liczymy na to , że wrzucisz trochę świeżości do naszych technicznych wywodów...
Niby to forum stricte techniczne, ale nie popadajmy w rutynę...😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Czytam was od dawna, przeszedłem do FLEX i założyłem konto, więc popytam czasem was, jak znajdę czas, to postaram się też pomagać 😎
Witam Serdecznie 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witamy serdecznie na Nasz Orange i zachęcamy do pomagania i oczywiście też zadawania pytań😊💪.