- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Mi Jest Niezmiernie Miło Powitać Tak Wspaniałą Ekipę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam Jestem klijentem Orange :)
Orange jest super siecia 🙂 polecam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Cześć wszystkim, mam nadzieje że będę mógł tu czasem uzyskać jakieś użyteczne technicznie informacje.
Sam jestem informatykiem z kilkuletnim doświadczeniem w telekomunikacji więc też pomogę jak będzie trzeba.
Trochę mi tu na tym forum brakuje moderacji bo w wielu tematach z czysto technicznymi pytaniami widziałem jakieś wpisy zupełnie bez sensu ale mam nadzieje że się to poprawi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
bez_nazwy napisał(-a):
Cześć wszystkim, mam nadzieje że będę mógł tu czasem uzyskać jakieś użyteczne technicznie informacje.
Sam jestem informatykiem z kilkuletnim doświadczeniem w telekomunikacji więc też pomogę jak będzie trzeba.
Trochę mi tu na tym forum brakuje moderacji bo w wielu tematach z czysto technicznymi pytaniami widziałem jakieś wpisy zupełnie bez sensu ale mam nadzieje że się to poprawi.
Witaj na pokładzie, @bez_nazwy 🙂 Pilnujemy jak możemy, nie zawsze wychwycimy wszystko, za to zawsze przyglądamy się wszystkim zgłoszeniom, więc jeśli znowu trafisz na jakiś komentarz bez sensu to śmiało korzystaj z opcji zgłaszania postu do moderacji - zajmiemy się nim 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witam wszystkich forumowiczów
Mam na imię Kamil i moim hobby są nowinki technologiczne i "grzebanie" w systemie. Nie jestem ekspertem w temacie i jeszcze dużo przede mną ale staram się służyć pomocą na temat telefonów itp. Ogólnie mało jestem dostępny na forum bo praca i dom zabiera większość czasu. Dzień powinien trwać minimum 20 godzin. Na codzień pracuję na serwisie telefonów różnych producentów.
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za błędy, które mogły się zdarzyć w mojej pisowni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Ktoś jeszcze chciałby się z Wami przywitać
Jakiś czas temu, @Remi, na spotkaniu z Prezesem Orange Polska rozmawiał między innymi na temat społeczności Nasz Orange.
Jean-François Fallacher był pod wrażeniem Waszej aktywności tutaj i my byliśmy dumni, że możemy ją z Wami współtworzyć. Dziękujemy!
Choć chcielibyśmy, to nie możemy otagować wszystkich, więc tylko najbardziej aktywni: @Anonim, @Piotrekk85, @Misiek62, @Anonim, @Jozefg, @pszprega, @Jarek, @Katani1, @Mat, @Rafał, @Mikołaj, @Sylwia, @Natalia, @Piotrek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witam na pokładzie 😄
Zalatwiam każdą sprawe do końca pozytywnie.
W myśl zasady... "SPRAWY NIEMOŻLIWE ZAŁATWIAM OD RĘKI, NA CUDA PROSZĘ DAĆ MI JEDEN DZIEŃ ROBOCZY"
Haslo trafione i nim sie kieruje pracując w OPL