- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Dla porządku chciałbym napisać, że oprócz poprawienia liczb w rankingach rozwiązań, w ostatnich dniach zadziały się też inne zmiany/poprawki:
1. Dodanie etykiet w widoku pojedynczego pomysłu.
2. Dodanie znacznika daty i godziny w komentarzach do pomysłów – jak w rozwiązaniach, dzięki czemu można już linkować bezpośrednio do komentarza w pomyśle.
3. Po dodaniu komentarza w pomyśle oraz gdy otrzymujemy powiadomienie - trafiamy do ostatniego komentarza jak w Rozwiązaniach, a nie do początku strony.
4. Na liście ostatnich postów linki prowadzą już do ostatnich komentarzy w temacie, a nie do początku tematu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Artur, to byłoby najuczciwsze rozwiązanie problemów z przyklejaniem, obserwowaniem i takie tam. Raz działało dobrze i się paliły żarówki z nieprzeczytanymi postami/tematami/, raz wszystko bez tej sygnalizacji, a było i tak, że na drugi dzień widziałem tematy, których nie widziałem od razu...taka czapka niewidka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Artur, właśnie te poprawki mnie ucieszyły...co było i nie jest, nie pisze się w rejestr Jest tak, jak powinno być.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Bym jeszcze uzupełnił powiadomienia na maila o treść komentarzy w pomysłach:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Nie było drugiego powiadomienia? Bo z przyczyn technicznych jest obecnie tak, że musimy najpierw zmienić status (wtedy zapewne zostało wysłane to powiadomienie), a potem edytować komentarz informujący o zmianie statusu. Update: ok, już widzę "Artur wspomniał o Tobie..." - dodajemy do poprawek 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Od tej pory, pod każdym artykułem będzie informacja, że jeśli chcemy o coś zapytać to wystarczy założyć nowy temat w dziale Dyskusje. Komentarze pod artykułami będą wyłączone. Stopniowo będziemy przenosić wszystkie komentarze z poprzednich artykułów do Dyskusji.
P.S. Tak, nie mogę się z Wami rozstać i piszę to z lotniska 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Kolejna porcja zmian zawitała na Nasz Orange:
- rozwiązania są od razu pod pytaniem. Teraz jeszcze łatwiej będzie dotrzeć do gotowej odpowiedzi 🙂
- nanieślismy niewielkie poprawki w komentarzach do pomysłów, tak by przejście do kolejnej linii działało poprawnie.